Șeful Serviciului de Medicină Legală Argeș, dezvăluiri cutremurătoare! Ce s-a descoperit la cazurile de moarte suspecte din ultimele zile

Dan Manu, șeful Serviciului de Medicină Legală Argeș, a mărturisit că au avut loc mai multe cazuri de moarte suspecte în ultimele zile.

Autor: Clara Ionescu

In articol:

Dan Manu, șeful Serviciului de Medicină Legală din Argeș, a dezvăluit că 8 din 10 autopsii făcute pe persoane care au murit în condiții suspecte, într-un interval de trei zile, au arătat că au fost pozitive la testul de COVID-19. Aceste decese au fost clasificate ca fiind suspecte deoarece au avut loc pe domeniul public.

O persoană care a fost supusă autopsie a murit la pescuit, iar alta lucra pe câmp.

„Motivul morților suspecte nu au fost anumite suspiciuni legate de afecțiunea Covid, ci legate de împrejurările în care au survenit decesele la domiciliu sau pe domeniul public. Am constatat că 8 persoane decedate erau purtătoare de Sars CoV 2, prin testarea PCR prin exudatul nazofaringian. Mai mult decât atât, autopsiile au pus în evidență că în circulația sistemică mare, vasculară, preponderent în plămâni și la nivelul cordului, au fost puși în evidență multipii trombi. Repet, pe o stare stare de sănătate aparent bună. Aceste decese au survenit la purtători de SARS CoV 2”, a spus medicul, pentru un post de televiziune.

coronavirus

Fotografie folosită cu scop ilustrativ 

[Sursa foto: PixaBay]

Citeste si: Cornel Palade a recunoscut motivul rupturii de Romică Țociu. „Ne-am certat de la..."- bzi.ro

Mesajul transmis de șeful Serviciului de Medicină Legală Argeș

Dan Manu a mai transmis că legiștii nu știu dacă persoanele erau vaccinate sau nu, iar dacă COVID -ul a fost ceea ce le-a provocat sfârșitul. Mulți dintre acesti oameni nu au avut simptome specifice virusului. El a transmis că ar trebui susținută mai mult testarea, în contextul în care pot exista persoane aparent sănătoase, dar care să fie purtătoare de virus fără să știe, ia organismul lor să fie tot mai afectat.

Citeste si: Alexandru Rafila, clarificări despre certificatul verde: „Nu presupune exclusiv vaccinarea”

„Nu știm dacă din cauza Covid au murit. Indiferent că suntem vaccinați, nevaccinați, că am trecut prin boala, mesajul meu e clar: pot fi persoane aparent sănătoase la care este prezent acest virus și care are consecințe pe care le-am pus în evidență macroscopic”, a mai spus medicul Dan Manu.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Motivul halucinant pentru care familiile unor tineri în stare gravă cu COVID refuză transferul lor în Germania: „Cred că acolo se fac experimente pe ei”

A apărut un nou vaccin anti-COVID! Serul este eficient în proporție de 90,4% împotriva coronavirusului şi de 100% împotriva cazurilor grave

Octavian Jurma, scenarii privind rata de infectare înainte de sărbătorile de iarnă: „Sub 2,500 de cazuri pe zi”

Laurenţiu Reghecampf, criticat de fosta soţie: „Mă rog să nu-l mai vadă băiatul meu, căci abia reușim să ascundem mizeria lui”

Bomba zilei despre Certificatul Verde. Rafila a spus când se renunță la el. Se dă lege

SMILEY se desparte de Gina Pistol! A aflat ce a făcut aceasta ca să devină prezentatoare la Antena 1! ESTE SCANDAL IMENS!

Tulpina Omicron declanșează alertă maximă în România! Nimic nu ne mai protejează

Situaţie şocantă pentru un fost conducător din fotbalul românesc! I se vor amputa ambele picioare

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies