Seif și Denom Duduianu i-au salvat viața lui Salam! Drept recunoștință, manelistul i-a băgat la închisoare! Acum 3 ani, un interlop a sărit cu toporul la manelist iar clanul Duduianu a intervenit pentru el

Informații incendiare din dosarul șantajului asupra maneliștilor ies la iveală. Florin Salam era dator vândut clanului Duduianu după ce aceștia l-au scăpat de la moarte.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin


In articol:

Florin Salam le datora viața interlopilor pe care tot el i-a băgat la închisoare. Manelsitul a apelat la clanul Duduianu, mai exact la Seif și Denom, pentru a-l scăpa de un ”șmecher din Apărători” care a venit peste el cu toporul. Întâmplarea a avut loc în 2017, iar manelistul s-a speriat de moarte la vremea respectivă.

Martor: ”Salam a scăpat ca printr-o minune”

Cu trei ani în urmă, Florin Salam a fost chemat să cânte la o nuntă la care a fost invitat și Dan Câine, un interlop cunscut în zona Berceni – Apărătorii Patriei. După încheierea programului, Salam a vrut să plece însă nuntașii nu l-au lăsat, iar de aici s-a declanșat infernul.

”Salam a scăpat cu viață doar printr-o minune. El și trupa lui au fost chemați să cânte o oră la o nuntă, acolo, unde erau mulți interlopi din Berceni, printre aceștia și unul pe nume Dan Câine. Totul bine și frumos până în momentul în care Salam și-a încheiat programul. Florin a vrut să plece, însă Câine l-a rugat să mai cânte câteva melodii. Salam a acceptat și a mai cântat, însă nu a fost de ajuns. Aceștia au început să-i reproșeze manelistului că a primit bani mulți, dar a cântat prea puțin, asta în condițiile în care Florin trebuia să cânte doar o oră. Dan Câine l-a amenințat pe Salam că dacă nu rămâne să cânte o să iasă urât, dar el a spus că trebuie să plece. Interlopul a luat foc și a mers la mașină de unde a luat un cuțit și un topor și a început să-l alerge pe Florin sub privirile tuturor. A fost o chestie de moment în care Salam s-a ferit și a rupt-o la fugă, altfel poate acum nu mai era”, a povestit un martor pentru WOWbiz.ro în 2017.

Nimeni n-a vrut să intervină pentru Salam, cu excepția lui Denom și Seif

Acela a fost momentul în care Florin Salam a înțeles că viața lui atârnă de multe ori de un fir de ață, atunci când se învârte tot timpul printre mafioți și tot atunci și-a dat seama că dacă vrea să mai cânte în România trebuie să-și asigure un spate. Primul lucru pe care l-a făcut a fost să apeleze la prietenul lui din copilărie, Mircea Nebunu, șeful clanului Sportivilor din Berceni. Acesta s-a limitat însă la a transmite un mesaj pe Facebook, în condișiile în care Dan Câine îi era bun prieten. Atunci, Salam a apelat la clanul Duduianu, mai precis la Seif și Denom Duduianu.

Citeste si: Demisie-şoc în televiziune! „Mulţumesc echipei.” Alertă în media din România - evz.ro

Citeste si: Listă simptome covid 2020 – 13 semne care arată că ești infectat - bzi.ro

Cei doi au trecut imediat la fapte. L-au sunat pe Dan Câine și l-au invitat la o discuție cu Florin Salam, la ei acasă. Discuția a fost înregistrată cu telefonul mobil și îl arată pe Florin Salam încercând să pară relaxat, în condițiile în care se bucura de protecția celor din Clanul Duduianu. De cealaltă parte, Dan Câine a făcut un pas în spate și i-a amintit lui Florin Salam că sunt prieteni din copilărie. El i-a spus manelistului că ”dușmănia nu e bună pentru că se supără boșii”, făcând referire la Seif și Denom, după care i-a cerut acestuia iertare cu mâinile împreunate.

Citeste si: Imagini nemaivăzute cu ultima adunare a Clanului Duduianu, înainte de asasinarea lui Emi Pian. Interlopii fac amenințări dure

Citeste si: Război în clanul Duduienilor! Lupta pentru putere după asasinarea lui Emi Pian este pe viață și pe moarte

Citeste si: Fratele Fănicăi Salam, la DIICOT! Sora interpretului a luat foc: ”Îmi faci greață! Fănica nu a fost a voastră”! Scandal uriaș în familia regelui manelelor

Cum a ajuns Salam să-i bage la închisoare pe Duduienii care i-au salvat viața?

Ceea ce n-a înțeles Salam la momentul respectiv este că fiecare serviciu și că în lumea interlopă nimic nu este gratis. Pe măsură ce anii au trecut, Seif și Denom au început să aibă pretenții tot mai mari de la Florin salam, ajungând până acolo încât să-i ceară acestuia banii pe care îi câștiga pe dedicații, la evenimente. Într-un final, sătul să fie terorizat, manelistul ar fi mers la poliție și ar fi dat totul pe față, motiv pentru care Seif și Denom Duduianu au și fost arestați.

Întâmplarea face ca la înmormântarea lui Emi Pian, Florin Salam să dea din nou ochii cu Seif și Denom Duduianu. Cei doi au fost învoiți de la penitenciar pentru a merge la priveghi, acolo unde au dat peste Florin Salam care cânta, invitat de familie. Revederea nu a fost una din cele mai cordiale și s-a spus chiar că Salam ar fi încercat să se sustragă de la fața locului, însă până la urmă s-a răzgândit și a venit și în celalalte seri, la priveghi.

 

 

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

Vlogger celebru, terorizat de clanul Duduianu! Denis Petcu: ”M-a pus să stau în genunchi, să-i cer iertare”! I-au pus taxă pe propria iubită

Se îngroașă gluma! Costel Corduneanu i-a pus gând rău ucigașului lui Emi Pian! Mesajul e clar: ”Trebuie să plătească”

Rețetă delicioasă dar și sănătoasă: Negresă cu ciocolată. Rețeta cu puține calorii

Noi detalii în cazul uciderii lui Emi Pian! Discuția de la care a pornit tot scandalul

Răsturnare de situație! Tatăl lui Ciprian Napy spune că fiul său s-a apărat: „Medicii legiști pot dovedi! Nu l-a tăiat el primul”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies