Selly, cu mașina vandalizată și atacat cu făină! Vloggerul a luat foc: "Și eu am oameni pe care nu-i suport, dar...”

Selly s-a ales cu mașina vandalizată după ultima vacanță la munte. Vloggerul a fost ”atacat” cu făină”

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

fara descriere


In articol:

Vloggerul Selly a fost atacat cu făină și s-a ales cu mașina vandalizată, la Sinaia, acolo unde a fost într-o scurtă excursie alături de colegul său din 5Gang, Gami. Selly pare să nu aibă prea mult noroc, deși conduce o mașină de 70.000 euro. În urmă cu cțteva luni, la puțină vreme după ce și-a luat permisul, el a făcut accident.

fara descriere

Selly s-a ales cu mașina vandalizată cu făină săptămâna trecută, iar autorul pare să fie unul dintre cei câteva zeci de copii care l-au așteptat toată ziua pe superstarul Youtube-ului în fața hotelului. Nu se știe din ce motiv, puștiul a aruncat o pungă de făină pe capota bolidului, afectându-i vopseaua. Gestul l-a deranjat enorm pe Selly, care nu se aștepta să se trezească nnu mașina vandalizată. Mai mult, vloggerul este îndrăgostit până peste cap de autmobilul lui și a mărturisit că a suferit enorm atunci când i-a dsitrus caroseria în accidentul de acum câteva luni.

Selly, mașina vandalizată! Atacat cu făină

fara descriere

”Bă, frate, am venit și eu în fața mașinii și văd acest grup de copii care, săracii, cred că n-au nici o vină... copiii, ei... Unul dintre ei a dat cu făină fix pe capota mea. Mi se pare o chestie de lipsă imensă de bun simț și chiar m-am enervat!... Și eu am oameni pe care nu-i suport în viața asta, dar niciodată n-aș da cu făină pe mașina cuiva!... Mi se pare că dacă faci asta, tu ești prostul...”, a spus Selly într-un vlog.

Citeste si: Boala de care suferă Selly. A făcut anunțul pe vlog: „E nasol... O durere incredibilă”

Citeste si: Alex Velea îi dă replica lui Abi Talent, după ce l-a umilit public: „Când l-am văzut la cinema pe papițoiul ăsta am crezut că a venit să vândă semințe sau să fure telefoane”

Citeste si: Selly, atac dur la dresa lui Cristian Tudor Popescu, după ce l-a judecat că și-a cumpărat o mașină de 70.000 de Euro: „Nu am înțeles de ce circulați cu un Logan, dar este alegerea dumneavoastră”

fara descriere

Culmea e că același grup de copii ”suspectați” că i-au vandalizat mașina lui Selly, l-au așteptat pe acesta și a doua zi, când youtuberul s-a întors de la cota 1.400. Călare pe biciclete, trotinete sau ”la pas”, copiii l-au urmărit pe Selly până când acesta a oprit mașina și a făcut câteva fotohgrafii cu ei.  

Selly s-a ales cu mașina vandalizată!”Și noi eram retardați, dar nu pe mașinile altora”

fara descriere

”Ce să mai zic, nu contează! Oricum, nu e ceva super-semnificativ dar voiam să zic așa, ca idee, că există mulți copii care au impresia că... gen, ca să iasă în evidență în grupul lor de prieteni, să fie băgați în seamă, fac dume d-astea, ceea ce mie mi se pare prost rău de tot. Eu, în colectivul meu de prieteni, când am crescut, mulțumesc lui Dumnezeu, n-aveam retardisme d-astea, nu că nu eram și noi retardați, eram și noi. Dar eram retardați pe barba noastră, nu pe mașinile atluia, nu țin minte să fi făcut așa ceva... vandalisme, d-astea, nebunii!...”, a spus Selly într-un vlog.

În luna decembrie a anului trecut, Selly a fost implicat într-un accident de circulație la doar o lună după ce își luase permisul și la o săptămână cupă ce și-a achiziționat un Mercedes CLS în valoare de 70.000 euro. El a intrat în coliziune cu un automobil care circula regulamentar în zona Aviatorilor din București. După accident, cei doi copii aflați pe bancheta din spate a celuilalt automobil i-au solicitat lui Selly să facă poze cu ei.

 

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate