Selly, desființat de judecători în dosarul permisului suspendat: ”E absurd să ceri o sancțiune mai blândă cât nu recunoști fapta” EXCLUSIV

Vloggerul Selly a fost ”spulberat” de judecători, după ce acesta a încercat să-și recupereze în instanță permisul suspendat.

Selly
Selly, ”neînțeles” de judecători
Autor: Radu Constantin

In articol:

Apelul vloggerului Andrei Șelaru supranumit Selly prin care acesta solicita anularea procesului verbal care a dus la suspendarea dreptului de a conduce pentru 90 de zile, ca urmare a faptului că a fost prins circulând cu 189 km/h pe autostradă, a fost respins.

Acum, a apărut și motivarea, care nu e deloc una care să-i facă cinste vedetei Yoututbe-ului.

Selly nu a avut obiecții când a semnat procesul verbal

Judecătorii de la Tribunalul Dâmbovița au considerat că Selly nu și-a argumentat în nici un fel, cu vreo probă, afirmația că nu a circulat cu viteza înregistrată de radar, în condițiile în care acesta nici măcar nu a specificat ceva în acest sens în procesul verbal pe care l-a semnat și unde avea ocazia să facă unele obiecții. De asemenea, instanța a considerat că gestul de a circula cu o viteză atât de mare reprezintă ”un grad ridicat de pericol social”.

Citeste si: Cine sunt cei mai urmăriți youtuberi români. Care este vlogger-ul cu 3 milioane de abonați pe YouYube

”Astfel, judecătorul fondului a constatat în mod corect că fapta săvârșită de apelant prezintă un grad ridicat de pericol social, din cauza urmării care s-ar fi putut produce, lipsa unei urmări concrete a faptei nefiind un argument pentru reindividualizarea sancțiunii, aceasta fiind o contravenție de rezonanță socială sporită”, se arată

în motivarea tribunalului.

Selly, trimis la colț de judecători

Cu alte cuvinte, instanța de apel a dat dreptate în totalitate celei de pe fond, care îi respinsese inițial contestația lui Selly și dăduse dreptate polițistului care i-a ridicat permisul.

Citeste si: Nu mai puneti leustean la ciorba! Este cea mai frecventa greseala! Medicii trag un semnal de alarma- bzi.ro

Selly
Mașina lui Selly, magnet de polițiști

”Referitor la individualizarea sancțiunii, instanța de fond, în mod corect, a apreciat că nu se impune aplicarea sancțiunii avertismentului întrucât: așa cum rezultă din dispozițiile legale, aplicarea unei sancțiuni contravenționale are și un scop educativ și preventiv; este absurd a se aplica o sancțiune mai blândă dacă, încă de la data analizării acestui aspect, există dovezi că petentul nu a înțeles scopul educativ și preventiv al sancțiunii; dacă se aplică sancțiunea avertismentului, atunci se atrage atenția petentului asupra consecințelor faptei săvârșite și se recomandă ca, pe viitor, acesta să respecte legea; o asemenea sancțiune se aplică atunci când

există (cel puțin) o prezumție că, prin aplicarea avertismentului, contravenientul își va corecta conduita, astfel încât pe viitor să respecte legea; un semn că acesta își va corecta conduita pe viitor (și fară a i se aplica sancțiunea amenzii) este reprezentat și de recunoașterea faptei și de regretul sincer exprimat; or, în speță, petentul nu recunoaște săvârșirea faptei și prezintă argumente (nedovedite) cu privire la pretinsa nesăvârșire a faptei.

Citeste si: Ce liceu a făcut Selly. Vloggerul a absolvit cu media 9.60 la Bacalaureat

Or, este evident că într-o asemenea situație scopul educativ și preventiv al sancțiunii contravenționale nu ar putea fi atins prin aplicarea unei sancțiuni mai blânde”, se mai arată în motivare.

Culmea, Selly și-a recunoscut vinovăția doar pe Youtube

Selly
Selly, alături de iubita lui

Selly a recunoscut într-un vlog că este 100% vinovat pentru depășirea vitezei și că permisul i-a fost ridicat corect, însă a mărturisit că tocmai polițiștii au fost cei care l-au învățat să dea instituția în judecată, pentru a mai amâna momentul în care nu va mai avea drept de circulație. El a dezvăluit că s-a împrietenit cu polițiștii care i-au întocmit proces verbal iar aceștia chiar l-au rugat să le facă un filmuleț pentru copiii lor prin care să-i salute și să le transmită un mesaj.

 

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Iubita lui Selly, făcută praf în mediul online! Declarațiile care i-au înfuriat pe fani: „Încă aștept să îți ceri scuze”

Selly nu vrea să plătească amenda și se ”ia de gât” cu Poliția Română! Vloggerul apelează din nou la tribunal! EXCLUSIV

Selly, petrecere uriașă de ziua lui! Polițiștii au aplicat amenzi în valoare de 15.000 de lei

In aceasta noapte, 4 zodii au scapat de probleme

Cătălin Măruţă, pe mâna poliţiei! Vedeta PRO TV, ameninţată. Nu mă mai hărţui

Mihai Bendeac, plângere la Poliție împotriva lui Cătălin Măruță: Îmi e frică de el! Ce i-a făcut prezentatorul PRO TV este ȘOCANT

Imagini scandaloase cu Mircea Geoană care se urcă la volan după ce a împărțit cu soția mai multe sticle de vin! VIDEO

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies