Semifinala Eurovision: Reprezentanta României a ratat calificarea în finală

În această seară a avut loc semifinala Eurovision 2019! Reprezentanta României a ratat calificarea. Iată care sunt țările care s-au calificat în finală.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

fara descriere

Update, ora 00:10:

În marea finală sunt următoarele țări: Australia, Belarus, Cipru, Cehia, Estonia, Franța, Germania, Grecia, Israel, Italia, San Marino, Serbia, Slovenia, Islanda, Spania și Marea Britanie.

Iată lista din această seară! Care sunt țările care intră în finala Eurovision 2019, în ordine: Macedonia de Nord, Olanda, Albania, Suedia, Rusia, Azerbaijan, Danemarca, Norvegia, Elveția, Malta.

fara descriere

Update, ora 23:35. Moment emoționant pe scena Semifinalei Eurovision 2019. Shalva Dream, o trupă cu două cântărețe oarbe, au cântat și au încântat spectatorii și telespectatorii, interpretând melodia ”A million dreams”. 

fara descriere

Update, ora 23:25. Cei 18 reprezentanți ale celor 18 țări care au luat parte la cea de-a doua semifinală Eurovision au performat pe scena din Tel Aviv! În acest moment s-a dat ”start vot!”. Doar 10 țări se vor califica în finala Eurovision 2019.

Finala Eurovision are loc la Expo Tel Aviv sâmbătă. În această seară, are loc cea de-a doua semi-finală în care iau parte nu mai puțin de 18 țări. Iată care sunt țările, conform Eurovision.tv:

fara descriere

România, cea de-a șasea țară care a intrat pe scena Eurovision 2019

În ordinea listei de la Eurovision 2019, România a fost pe scenă cea de-a șasea, reprezentată de Ester Peony, artista care a interpretat melodia "On a Sunday", cu care a câștigat selecția națională. 

fara descriere

În această seară, doar 10 țări se vor califica în finala Eurovision 2019!

Madonna cântă la Eurovision

Madonna a semnat contractul pentru susținerea unui recital în finala concursului Eurovision 2019. Nu se știa cu exactitate că va cânta sau nu, căci artista nu semnase un contract oficial pentru concursul Eurovision.

„Dacă nu avem un act semnat, ea nu poate urca pe scenă”, spusese coordonatorul executiv al concursului.

„Avem un artist pe care ne-ar plăcea să-l vedem participând la Eurovision și pe care ne-ar plăcea să îl primim pe acea scenă. Dar, pentru a face acest lucru, trebuie să avem un cadru legal asigurat”, au afirmat ei.

De asemenea, Madonna se află la Tel Aviv cu o echipă impresionantă de 140 de oameni. Ea urmează să interpreteze două piese: un cântec nou, care va apărea pe noul album, dar și unul vechi. Presa britanică notează faptul că artista ar primi o sumă uriașă: un milion de dolari! Dar care să fie adevărul? Oare va primi acest onorariu? Va rămâne de văzut dacă artista va încasa atâția bani.

Sursă foto: Eurovision.tv, capturi Youtube streaming official Eurovision 2019

fara descriere

Eurovision 2019. Tările calificate în prima semifinală de la Tel Aviv

Grecia, Belarus, Serbia, Cipru, Estonia, Cehia, Australia, Islanda, San Marino și Slovenia s-au calificat în finala Eurovision 2019 după prima semifinală a concursului. Reprezentanții acestor țări se vor afla în finală, alături de Franţa, Germania, Spania, Marea Britanie şi Italia, care sunt calificate direct în finală, și de  gazda de anul acesta, Israel.

Eurovision 2019. Anul acesta, sub sloganul "Dare to dream", concursul Eurovision are loc la Tel Aviv, în Israel, după ce precedenta ediţie a competiţiei muzicale a fost câştigată de reprezentanta acestei ţări, Netta, cu piesa "Toy".

Până acum, cele mai bune clasări ale României la Eurovision au fost: de două ori locul al treilea cu Luminiţa Anghel & Sistem în 2005 și Paula Seling & Ovi în 2010şi o dată locul al patrulea cu Mihai Trăistariu în anul 2006. 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate