Semn miraculos în pandemie. Coroana de spini a lui Iisus Hristos a înflorit

Italia a fost îngenuncheată de coronavirus, după ce întreaga țară s-a transformat în principalul focar e infecție al Europei.

Autor: A.M.

In articol:

Italia a fost îngenuncheată de coronavirus, după ce întreaga țară s-a transformat în principalul focar e infecție al Europei.
Toruși, în apropiere de Paștele Catolic, o apariție mai puțin obișnuită a fost raportată în orașul Ponza.
Acolo, într-un lăcaș de cult, coroana de spini aflată la picioarele Mântuitorului Iisus Hristor pe un crucifix a înflorit.


Pe suprafața întregii crengi uscate, au început să apară flori, iar preoții locali spun că este prima dată când acest lucru se întâmplă, de când spinii au fost așezați acolo, în perioada Crăciunului.
Tot ei au mai spus că sunt de părere ca e un semn divin.

Citeste si: Vestea tristă a dimineții. Din păcate, Alexandru Arșinel...- bzi.ro


În plină pandemie de coronavirus, preoții din Botoșani cheamă oamenii la rugăciune

De zilele orașului Botoșani, preoții vor organiza duminică, pe străzile orașului, o procesiune indeită. Va fi adusă racla cu moaștele Sfintei Parascheva, ia prreoții îi așteptă pe credincioși la rugăciune.

Autritățile au decis ca slujbele din biserici sp fie susrpendate pentru a evita răspândirea viruslui, iar asta a dus la multe nemulțumiri din partea cerdincioșilor.

Chiar și episcopul Tomisului s-a arătat neumlțumit de măsurile luate de autorităție, în timp ce alte instituții alte statului sunt deschise.

”Iată, numai bisericile sunt închise. Celelalte instituții primesc câte unul la distanță, dar nu resping pe nimeni. Nădăjduim să găsim înțelegere, apropiindu-se cea mai mare sărbătoare, care ne dă tuturor lumină și viață. Să o avem cu lumină și cu Sfânta Împărtășanie”, a declarat episcopul Tomisului.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Ministrul Sănătății, estimare pentru România: "Până la 1 iunie ne aşteptăm la 10.000 de cazuri"

Atenție, români! Marea Britanie se pregătește de urgie. Coronavirus e mic copil

Un preot din Argeș și-a pus mașina Audi Q7 la vânzare pe pagina de facebook a parohiei! Vezi câți bani cere popa Mateescu pe autoturismul de teren! FOTO

Iată ce trebuie să faci pentru a avea parte de câștiguri financiare mâine!

Medicamentul minune care pune capăt pandemiei! Milioane de oameni îl vor primi

SMILEY se desparte de Gina Pistol! A aflat ce a făcut aceasta ca să devină prezentatoare la Antena 1! ESTE SCANDAL IMENS!

Ora de iarnă 2021. Ce s-a întâmplat cu schimbarea orei? Avem ultimele informații

VIDEO | Un cunoscut fotbalist a recunoscut că este homosexual. Este primul fotbalist profesionist în activitate care a anunţat asta

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies