Semne de dincolo! Ce se întâmplă în casa lui Marcel Toader i-a șocat pe toți apropiații lui

Moartea fulgerătoare a lui Marcel Toader i-a lăsat pe cei din jurul cu sufletele sfâșiate de durere și neconsolați, cu atât mai mult cu cât fostul mare campion la rugby era foarte tânăr când a fost răpit din lumea celor vii de un infarct.

Distribuie pe:

Autor: Radu C. Munteanu


In articol:

Poate acesta este și unul dintre motive pentru care cei din familia lui Maercel Toader au ținut cu sfințenie de toate obiceiurile funerare și nu mică le-a fost mirarea când i-au simțit prezența…

Citeste si: Diana Bișinicu nu merge la pomana lui Marcel Toader! ”Mi-e imposibil să ajung și sper să mă ierte”

Citeste si: DRAMATIC! Marcel Toader a murit, dar procesele în care era implicat continuă! Ce moștenire grea are fiul Maximilian

Citeste si: Diana Bișinicu a lansat o nouă melodie! ”Nașul meu, Marcel Toader, nu m-ar fi iertat”

Citeste si: Adelina Pestrițu s-a mutat în casă nouă! Primele imagini din superba locuință - evz.ro

”E obiceiul ca, după moarte, timp de 40 de zile, până la pomană, să se pună în casele, în locurile în care s-a simțit bine cel decedat, noaptea, un pahar cu apă. Noi am ținut acest obicei și… am simțit că e lângă noi”, povestește Diana Bișinicu, fina lui Marcel Toader. Mai exact, spune Diana Bișinicu, de fiecare dată paharele umplute cu apă se goleau, singure, peste noapte.

A umplut paharul și Maximilian. Mi-a spus că, peste noapte, paharul s-a golit tot… Eu înțeleg că poate s-a mai evaporat din apă, dar nu pot crede că, peste noapte, s-a evaporat un pahar plin. Nu era pus pe cuptor sau undeva unde era foarte cald, ci era pus pe masă. Pentru Max a fost semn clar că Marcel Toader mai este lângă noi, că vizitează locurile dragi, așa cum zice obiceiul. Oricum, nu mă pricep eu prea mult, dar o să vorbesc cu preotul. Oricum, să fiu sinceră, uneori am senzația că este lângă noi, parcă îl și văd, aievea, în fața ochilor”, ne-a spus, în exclusivitate, Diana Bișinicu, fina lui Marcel Toader.

În altă ordine de idei, ne-a mai mărturisit Diana Bișinicu, nici acum nu s-a vindecat de trauma veștii primite acum două luni. ”Nu îmi vine să cred că nașul meu nu mai este printre noi, chiar dacă au trecut aproape două luni. Adică, parcă și acum îmi vine să pun mâna pe telefon să vorbesc cu el, să mă sfătuiesc cu el”, ne-a mai spus Diana Bișinicu.

Marcel Toader, înmormântat lângă tatăl său

Marcel Toader a fost condus pe ultimul drum de către prieteni și familie. Omul de afaceri a fost înmormântat în cimitirul din localitatea Cumpăna, județul Constanța, lângă tatăl său. Mama lui Toader a fost cea care a insistat ca Toader să fie înmormântat ”acasă”. Marcel Toader s-a stins din viață sâmbătă, 3 august, la vila unor prieteni din Periș. Omul de afaceri se afla pe terasa vilei și s-a prăbușit fulgerător din cauza unui stop cardiac. Imediat a fost chemată o ambulanță iar medicii au încercat zadarnic, timp de aproape o oră, să-l resusciteze.

Marcel Toader a murit la 56 de ani. În tinerețe, Toader a fost cunoscut ca jucător de rugby. El a jucat pentru Steaua București între 1983 și 1987 și a câștigat de 3 ori campionatul României. A jucat pentru naționala României de 30 de ori, pentru care a avut 3 eseuri și 12 puncte marcate. A jucat la Cupa Mondială în 1987 și a marcat împotriva statelor Zimbabwe și Scoția.

În ultimii ani, Marcel Toader a devenit cunoscut ca om de afaceri și personalitate mondenă. A fost căsătorit de 6 ori și are un băiat. Divorțul lui Marcel Toader de Gabriela Cristea și mariajul scurt cu Maria Constantin au ținut primele pagini ale tabloidelor, deși își dorea, în secret, să îmbătrânească alături de o femeie. ”Nașul meu ne-a spus, mie și lui Cătălin, că își dorea o soție, o femeie cu care să trăiască până la adânci bătrâneți. Asta îmi spunea mereu... Mergeam la el cu Cătălin și vorbeam... Dar, când vorbim despre Marcel Toader, ar trebui să spunem că este un fost triplu campion național, despre asta este vorba atunci când vorbim despre Marcel Toader”, ne-a spus, cu lacrimi în ochi, Diana Bișinicu, fina lui Marcel Toader.

Galerie foto 
Citește și:

Fiul lui Brigitte Pastramă, reacție halucinantă după ce mama sa a fost bătută! "Mama te scoate efectiv din sărite"

Cine este cel mai nou star al TikTok-ului? Povestea fabuloasă de viață a puștiului

Când va fi înmormântat fratele lui Florin Salam? Nelu Stoian s-a stins din viață din cauza infecției cu COVID-19

Adelina Pestrițu a mers să voteze la alegerile locale, la scurt timp după ce s-a vindecat de COVID-19!

Propunere MEGA-indecentă pentru iubita lui Florinel Coman! Ioana, solicitată să se dezbrace pe bani! În acest timp, fotbalistul, se zbate în ghearele COVID

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies