Semnele ciudate de la nunta lui Tudor de la Fly Project! Ii vor aduce noroc sau ghinionul ii bate la usa?

Miercuri, Tudor Ionescu de la Fly Project s-a casatorit civil cu Anamaria Stancu, prezentatoarea de la meteo de la postul lui Dan Voiculescu.

Distribuie pe:

Autor: Cornelia Ionescu

fara descriereLa ceremonia care s-a oficiat la Primaria Sectorului 2, cantaretul a avut parte si de cateva momente inedite, care pot genera lejer superstitii.

fara descriereAstfel, la iesirea din primarie, Tudor a vrut sa ciocneasca un pahar de sampanie cu un invitat si, din neatentie, a scapat cupa din mana si s-a facut zob. “Cioburile aduc noroc”, a spus o persoana din public, in timp ce restul prietenilor s-au amuzat de incident!

fara descriereUn alt moment dificil de la cununie a fost si acela cand mireasa nu si-a gasit buchetul comandat, ci… altul. “La primarie, sotia mea a avut alte flori decat cele pe care le-a comandat initial! Buchetul a ajuns, din greseala, la restaurant, iar aici, ea a spus “Da” avand alt aranjament floral! E adevarat, foarte frumos, dar nu cel pe care il dorea Anamaria! Pana la urma, nu a fost un capat de tara, important este sa fim fericiti”, a spus,  amuzat, artistul.

Al treilea moment care poate aduce avutie, daca ar fi sa ne luam dupa vorbele din popor, s-a derulat chiar in timpul petrecerii! Cheful s-a tinut la un restaurant din Herastrau, chiar pe malul lacului, si o ploaie abundenta a cazut tocmai cand era distractia mai in toi. “Daca ploua, ai noroc de bani”, i-a strigat un invitat mirelui, iar el i-a replicat “Asa sa te auda Dumnezeu”!

Sunt celebri in Rusia si Italia, dar n-au uitat de unde au plecat! Tudor si Dan de la Fly Project au avut si zile grele: "N-aveam bani de paine, imparteam aceeasi conserva"

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate