Semnificatia numelui: ce reprezinta numele Ioana! Fetele care il poarta sunt binecuvantate de Dumnezeu

Fetele care il poarta sunt binecuvantate de Dumnezeu

Autor: Lia Popescu

Semnificatia numelui:ce reprezinta numele Ioana! Are origine evreica si are la baza o formula de multumire fata de o divinitate care a facut posibila nasterea unui copil, de aici semnificatia "dar de la Dumnezeu".

Ioana este un prenume des folosit in Romania, intrucat este considerat a fi unul norocos! (citeste si ce semnificatie importanta are numele de Maria)

Semnificatia numelui:ce reprezinta numele Ioana

Reprezentantele sexului frumoscare poarta acest prenume sunt extrem de vesele, mai mereu inclinate spre romantism, cu firi visatoare! Desi sunt mereu vesele, sunt totusi foarte sensibile din punct de vedere emotional, acesta fiind si cea mai vulnerabila latura a firii lor. Sunt placute de toti si, de foarte putine ori, intra in dispute verbale care sa le puna intr-o lumina nefavorabila!

Din pacate, fetele pe care le cheama Ioana au probleme la nastere si stau foarte multa vreme in spital! Se chinuie dupa ce devin mame din cauza unor afectiuni la

uter! In schimb, dupa o perioada grea, ele se pot lauda cu o viata lunga! De altfel, femeile cu acest prenume traiesc in medie peste 75 de ani!

Semnificatia numelui:ce reprezinta numele Ioana! 

De regula, Ioana este o femeie naturala, simpla, mai mereu cu picioarele pe pamant. Este guvernata de planeta Saturn si, iar semnul astrologic in care se naste este Capricorn, Taur sau Fecioara, lucru ce face sa aiba un caracter puternic, nu este influentabila si are o vointa de fier.

Totusi, la locul de munca, Ioana adopta o atitudine extremista si fara excese. Exista insa si sitiuatii in care Ioana face treburile doar pe jumatate din cauza unor blocaje care nu o lasa sa continue. Are momente cand se indoieste de de propriile capacitati si astfel are tendinta de a se ascunde in spatele unei atitudini reci si nu mai baga in seama pe nimeni! Din fericire, aceste situatii sunt rare si, in general, toata lumea se poate baza pe ea in multe situatiii.

In concluzie semnificatia numelui: ce reprezinta numele Ioana ii poate ajuta pe cei din preajma femeilor care au fost botezate asa sa stie cum sunt ele cu adevarat si daca merita sa le fie aproape sau nu!

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies