Semnificaţia semnului pe care îl face Costin după ce câştigă: „Ema, te iubesc!”

Autor: M. B.
 
Costin, fratele Elenei Gheorghe, este unul dintre concurenţii Exatlon din echipa Faimoşilor. Invitată în platoul emisiunii FanArena, artista a făcut câteva dezvăluiri despre fotbalist. Ea a povesti că el şi-a dorit foarte mult să participe în competiţie şi că, după ce a aflat că va pleca în Republica Dominicană, a început să se antreneze. Tot ea a spus că acest concurs va fi un nou început pentru Costin.
 
„Nu câştigul financiar, ci investiţia în tine. Nu a avut evenimente neplăcute în cariera sportivă, dar are totuşi 30 de ani. E nevoie la un moment dat să iei un timp pentru tine şi sper că acest lucru o să-l ajute”, a spus Elna Gheorghe.
 
 
Faimosul Costin dedică punctele pe care le câştigă unei persoane speciale din viaţa lui. El este divorţat, dar are o fetiţă pe care o iubeşte ca pe ochii din cap. Fiica lui i-a arătat tatălui ei semnul pe care voia să i-l facă la fiecare câştig, iar Costin nu a uitat şi i-a transmis Emei că o iubeşte mult. 
 
„A spus că Ema e iubirea vieţii lui. Pare un tip dur, cu gura mare, dar dacă ajungi la inima lui, este forever, e acolo.
Îşi dai seama ce înseamnă să ai un copil, Ema e totul pentru el. Când a plecat de acasă mi-a spus „Eu plec pentru Ema””.
Elena a mai povestit că mama fetiţei i-a povestit că atunci când micuţa a văzut semnul s-a emoţionat foarte tare. 
 
 
 
Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Bianca Drăguşanu şi Alex Bodi nu pot sta departe unul de celălalt! Dovezile care arată că sunt pe cale să se împace

MESAJ RUNE pe ZODII saptamana 14-20 IANUARIE 2019. Etalarea RUNELOR si un mesaj important la orizont!

Războinica Betty, prima reacţie după ce a aflat că în sezonul 3 Exatlon vor fi doi câştigători, un băiat şi o fată: „Nu aveam şanse în faţa băieţilor”

„Spune-mi dacă ești pe undeva, pe aici”. Un bărbat din Turcia își caută cu disperare mama, printre ruinele lăsate în urmă de cutremure

Sâmbăta Morților 2023. Când sunt Moșii de iarnă și ce trebuie să faci în această zi de sărbătoare?

„Comunicăm destul de rar.” Lucian Viziru, despre cearta cu Augustin

Shakira vrea să îl ruineze finaciar pe Gerard Pique! Cum i-a închis deja ușile fostului fotbalist după ce a înșelat-o

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies