Semnul divin aparut pe cer la inmormantarea Ilenei Ciuculete! Femeile si-au facut semnul crucii si s-au pus in genunchi! "Maica, s-a deschis cerul spre Rai! Doamneee!"

Un moment greu de explicat s-a petrecut mediat ce trupul neinsufletit al Ilenei Ciuculete a fost scos din biserica. Brusc, cerul s-a ascoerit de nori laptosi si, ca printr-o minune, "cerul s-a deschis".

Autor: Mihai Dragan, G.G.

Lumea prezenta s-a uitat brusc spre cer in timp ce aplauda iesirea din biserica a trupului solistei. Toti cei aflati la fata locului au amutit pentru cateva clipe cand au vazut cerul acoperit cu nori laptosi care au fost brusc spart de o lumina orbitoare, linistitoare si frumoasa ca o poarta spre Rai. Aceasta, in conditiile in care toata ziua cerul a fost limpede, fara niciun nor.
Cei prezenti si-aun facut semnul crucii, iar cateva femei s-au asezat in genunchi, convinse ca au in fata ochilor un semn divin.

"Maica, s-a deschis cerul spre Rai sa o ia pe Ileana! Doamneeee!!! Sufletul ei bun pleaca la cer pe aici, in fata ochilor nostri. Dumnezeu a stiut ca am iubit-o atat de mult si a vrut sa ne arate cum o ia la ei. De acum inainte, vocea de aur a ei va canta in Taramul Nemuririi", a spus o batrana printre lacrimi, in timp ce isi facea semnul crucii.

Si, parca dorind sa arate ca natura sufera alaturi de romani pentru pierderea Ilenei Ciuculete, cand cosciugul cu trupul neinsufletit a fost coborat in mormant, cerul s-a intunecat din nou, soarele a dsparut si, ca prin minune, s-a pornit o ploaie marunta. Ca si cand Cineva, acolo SUS, plange moartea indragitei soliste.

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Cum de arata Ileana Ciuculete atat de bine la 65 de ani!

Motivul incredibil pentru care Ileana Ciuculete l-a refuzat pe Ion Dolanescu! Regretata cantareata de muzica populara a dezvaluit: "Nu era singurul care-mi facuse propunerea”

Motivul pentru care Ileana Ciuculete a fost imbracata in ia cu flori mov! Bluza din sicriu a fost aleasa chiar de sotul ei, Cornel Gales | VIDEO

Selly, pus la punct de către Lucian Mîndruță: „Ipocrizia unui băiat care mai ieri dădea lecții sistemului de învățământ românesc”

Iohannis a dat marea lovitură! Le-a luat faţa tuturor. Surpriză totală în politică

Mircea Badea, umilit în direct la Antena 3 de un invitat al lui Mihai Gâdea: „Dar îți plăcea în Sectorul 4?”

Istoria secretă. România, mai de temut decât SUA! Împăratul s-a albit când i-am declarat

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies