Senzaţia momentului! Carmen de la Sălciua "blochează" netul: "Părăseşte-mă, te rog!"

Distribuie pe:

Autor: R.L.

În doar 12 de ore de la lansarea noii sale piese “Părăseşte-mă te rog”, Carmen de la Sălciua a devenit numărul 1 pe Youtube! Piesa a acumulat până în prezent peste jumătate de milion de vizualizări în timp real. Este una din cele mai rapide ascensiuni de acest tip a unei piese din repertoriul artistei!

Carmen de la Sălciua, revelatia muzicii populare si de petrecere, are motive de bucurie! Cifre impresionante pentru noua ei piesa „Părăseşte-mă te rog” in nici doar 24 de ore de cand a fost lansata: peste 640 de mii de vizualizari pe Youtube in doar 21 de ore, a intrat in YouTube Trending Romania in mai putin de 4 ore de la lansare, si a ajuns pe primul loc in doar 12 ore de la lansare. Si performantele piesei nu se opresc aici. Carmen de la Sălciua a intrat in YouTube Trending in Franta, Germania, Italia sau Franta. Mai mult decat atat, artista se afla in Trending si cu piesa "Floare cu parfum de dor", care se afla pe locul 11! WOW!

Carmen de la Sălciua "loveşte" din nou! Cea mai noua piesa lansata de artista este o colaborare  neaşteptată cu Şuşanu, unul dintre cei mai talentaţi artişti din muzica de petrecere.

"În 12 ore de la lansare LOCUL 1! Mulţumesc viaţă pentru tot! Nu pot să îmi găsesc cuvintele şi să vă descriu ce poate simţi un om când îşi vede munca atât de apreciată, de atâţia oameni! Asta rezultă dintr-un vis!  Munca, rezultate, satisfacţii şi cum e o vorbă: “Fără muncă şi sudoare nu ai cum s-ajungi om mare. Vă mulţumesc!", a scris Carmen de la Sălciua pe Facebook.

La 30 de ani, Carmen de la Sălciua a devenit, după mulţi ani de muncă, una dintre cele mai de succes cântăreţe ale momentului din muzica populară şi de petrecere, dacă aruncăm o privire în topul celor mai populare încărcări româneşti de pe Youtube, unde artista face ravagii cu fiecare piesă pe care o lansează.

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO: