Senzatie! Jojo si Mihai Petre fac pereche pe sticla! Uite unde ii poti vedea pe cei doi impreuna

În această toamnă, vedetele „Dansează printre vise” la Antena 1 şi trăiesc acerba competiţie din concursurile de profil, iar Jojo, Mihai Petre şi Igor Munteanu sunt cei care le vor nota evoluţia la Dancing with the Stars.

Distribuie pe:

Autor: I.M.D.

fara descriere"Dragii mei sunt foarte onorata sa va anunt participarea mea in calitate de membru al juriului a celei mai noii productii a Antenei 1, "Danseaza printre vise" alaturi de doi profesionisti pe care ii admir si ii respect enorm: Mihai Petre si Igor Munteanu. Mult succes tuturor participantilor!", a scris Jojo pe Facebook.

„Voi fi sincer şi obiectiv, deoarece ştiu că aprecierea corectă te poate ajuta să te mobilizezi pentru a fi cel mai bun şi mai ştiu cât efort trebuie să depui pentru a putea reda prin mişcări emoţiile unei piese muzicale. Consider că fiecare efort merită să fie încurajat, dar, pentru că sunt implicat într-un show de o calitate excepţională, voi fi cât se poate de obiectiv”, declară Igor Munteanu.

„Spiritul de competiţie dintre dansatori va face emisiunea mai interesantă. Ducem dansul la un alt nivel”, dezvăluie Mihai Petre conform a1.ro.

„Psihologia concurentului se va situa în prim plan pentru mine. Există oameni care nu oferă totul încă din primul moment, dar care prezintă o promisiune frumoasă pentru un viitor apropiat. Sunt îndrăgostită de frumos şi pot face o medie corectă între talentul, hotărârea şi strălucirea fiecărui concurent în parte. Las chestiunile strict legate de acurateţea dansului în mâinile şi inimile lui Mihai şi ale lui Igor. Sunt convinsă că împreună vom alcătui un juriu corect şi complet”, a declarat Jojo.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate