Senzații tari și haine scumpe - Elena Udrea, cu iubitul, fiica și mama la pădure

Elena Udrea, surprinsă în intimitatea familiei, relaxându-se în weekendul însorit.

Distribuie pe:

Autor: I.N.

Senzații tari și haine scumpe - Elena Udrea, cu iubitul, fiica și mama la pădure


In articol:

Timpul schimbă multe pentru Elena Udrea. Acum nu mai târziu de un an, Elena Udrea care astazi se bucură de familie și de plăcerile vieții, atunci nu-și dorea nimic mai mult decât să scape de titlul de „refugiat”.

Senzații tari și haine scumpe - Elena Udrea, cu iubitul, fiica și mama la pădure

Momentele de arest și de inchisoare din Costa Rica nu sunt insă decât niște coșmaruri îndepărtate pentru Elena Udrea din ziua de azi: intr-un frumos weekend al lunii iunie, după mult timp petrecut în izolare, aceasta a fost surprinsă distrându-se alături de fiica Eva Maria, iubitul Adrian Alexandrov și mama sa Maria Veliceasa.

”Cu multă muncă şi răbdare, totul este posibil” declară iubitul, intrebat de rețeta succesului său.

Iubitul fostului ministru este cu 11 ani mai mic decât Elena Udrea, pe lista ocupațiilor sale regăsindu-se faptul că a fost manechin în tinerețe iar acum lucrează ca broker imobiliar, în anul 2018 tranzacționând prprietăți ce se învârt în jurul sumei de 4 milioane de euro.

Citeste si: Cine e fata de la țară cu 10 pe linie în toți anii de liceu. „Nu am fost niciodată „un şoarece de bibliotecă”

Citeste si: VIDEO! Cântăreața Morgana, actriță în videoclipul lui Armin Nicoară și Mihai Priescu!

Citeste si: ULTIMĂ ORĂ! Ce s-a întâmplat aseară cu Marcel Pavel după ce sâmbătă s-a simțit foarte rău! ”L-a scos de la aparate”! Coronavirusul l-a afectat teribil

Surprinși bucurându-se de timpul liber la un parc de aventură dintr-o localitate din vecinătatea Capitalei, este de menționat faptul că micuța fiică avea o ținută în valoare de 250 de dolari- mama sa fiind o cunoscută consumatoare de haine de lux.

Senzații tari și haine scumpe - Elena Udrea, cu iubitul, fiica și mama la pădure

Când nu se relaxează alături de familie în resorturi special destinate activităților în aer liber, Elena Udrea face vizite instanțelor de judecată. Pe 19 mai, fostul ministru ce a fost condamnat definitiv la șase ani de închisoare în dosarul ”Gala Bute”, s-a prezentat la Curtea de apel București pentru un nou termen în dosarul privind finanțarea campaniei electorale din 2009, dosar în care este judecată, pentru luare de mită și spălarea banilor, alături de Ioana Băsescu și Dan Andronic.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate