Senzational! Alexandru Arsinel are sutiene acasa: "De un an, doi nu am mai făcut travesti, pentru că presupune un anumit efort"

Actorul a povestit despre cel mai controversat rol pe care l-a jucat în repetate rânduri de-a lungul celor peste 40 de ani de carieră.

Distribuie pe:

Autor: I.M.D.

fara descriere“Cei care se îmbracă în travesti, fac acestă schimbare pentru a stârni ilaritate, zâmbete celor care îi privesc. Travestiţii sunt cei care chiar îşi schimbă sexul, eu n-am avut curajul să îmi fac acele operaţii. (râde) Travesti-ul a apărut ca o întâmplare în viaţa mea de interpret.

La vremea când eu am încercat treavesti-ul, nu se mai făcuse de foarte mulţi ani la noi. Era şi perioada când sistemul de atunci considera că este blasfemie îmbrăcarea unui travesti. Singurul care făcuse la vremea aceea era Miluţă Ghiorghiu la Iaşi, în Chiriţa, şi Arcadie Donus, tot în Chiriţa, la Bucureşti. Piesa respectivă a avut succes, mai ales după ce personajul respectiv, a fost interpretat de un bărbat. A fost interpretat şi de femei ca, Tamara Buciuceanu, Draga Olteanu şi mai nou Stela Popescu",
a spus acesta pentru dcnews.ro.

Arsinel a recunoscut ca inca mai are acasa acele sutiene pe care le purta inainte.

“Nu ştiam pe vremea aceea ce sunt silicoanele. La atelierul de croitorie făceau nişte sutiene pe care le umpleau cu burete. Am şi acum sutiene de acelea. De un an, doi nu am mai făcut travesti, pentru că presupune un anumit efort. E tentant, dar îl fac alţi colegi din teatru acum”, a încheiat Alexandru Arşinel.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate