Senzational! BOR a vrut sa organizeze un concert caritabil cu trupe rock! Toata lumea i-a refuzat din acest motiv

Conform ziarulring.ro, ultima idee năstruşnică născută în birourile patriarhiei a fost organizarea unui concert rock caritabil la care ar fi fost contactate 10 trupe pentru a canta. Invitatiile ar fi fost lansate de un SRL pus de patriarhie si scopul era donarea banilor familiilor victimelor din Colectiv.

novalue
Autor: I.M.D.

Informatia a fost confirmata de trupele Cargo si Trooper care au refuzat sa cante.

"A ajuns la noi această solicitare. Nu e momentul. Un concert caritabil, din experienţă vă spun, nu adună fonduri. Se cheltuiesc foarte multe resurse şi nu se adună destui bani. Dacă cineva vrea să facă un gest de caritate, să o facă în nume personal. Dar ca să distrezi lumea numai ca să aduni bani pentru nişte victime mi se pare o chestie total deplasată”, spune Cosmin Nicoară, manager Cargo."Nu cred că este oportun să facem un astfel de concert în aceste momente. Nu trebuie să facem paradă din treaba asta. Cred că este un element de care cineva se foloseşte. Credinţa este una, religia este alta”, sustine Adi Barar de la  Cargo.

Dumitru Sohan, managerul Trooper, a explicat că artiştii au fost cei care au refuzat propunerea patriarhiei, deoarece trebuie să mai treacă timp pentru astfel de evenimente.

Cel mai transant este Ovidiu Lipan Tandarica. Artistul a refuzat mai multe invitatii si apariti publice in aceasta perioada din respect si doliu pentru victimele din Colectiv.

„Ortodoxia aparţine poporului. Începem să ne pierdem în funcţiile pe care le deţinem. Poate unii se şi văd sfinţi. Nu există bun-simţ şi nu există o cultură a scaunului pe care eşti aşezat. Fariseismul a luat o amploare extraodinară; ar trebui puţină educaţie şi aici să învăţăm ce înseamnă să ai cultură ortodoxă”, marturiseste Ovidiu.

Citeste si: Când scăpăm de purtarea măștii în spațiile deschise. Iată ce spune ministrul Sănătății- bzi.ro

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Elena, o doctoriță româncă ucisă în Germania, a fost sunată de peste o sută de ori înainte de crimă. Fostul iubit o teroriza: ”Să te simți bine cât mai poți”

Cătălin Denciu, medicul erou, externat după aproape jumătate de an. A petrecut Paștele acasă, cu cei dragi

ÎPS Teodosie, despre lipsa femeilor din rolurile importante din Biserică: „Asta e condiţia ei. Ea a început păcatul. Dacă nu păcătuia, nu ar fi născut în dureri”

Luna în Gemeni aduce schimbări foarte bune pentru 5 zodii

ȘOC TOTAL: Lovitură cumplită pentru cei care s-au vaccinat. Anunțul făcut de șeful Moderna

DEZASTRU! Florin Ristei, înșelat și părăsit de iubita superă pentru un bărbat super celebru! Este SCANDAL imens

EXCLUSIV. Imaginile spun totul: Cătălin Măruță fumează. A fost surprins pe video

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies