Senzational cu Dan Diaconescu! Proaspat eliberat, omul de afaceri s-a intors la penitenciar la bordul unei masini de lux! | VIDEO EXCLUSIV

Dan Diaconescu se bucura din plin de libertate.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

fara descriere


Dan Diaconescu se poate bucura in sfarsit de statutul de om liber, Dupa cativa ani petrecuti in spatele gratiilor, seful OTV si-a reluat viata obisnuita, chiar daca, paradoxal, drumurile de zi cu zi il duc inapoi la... penitenciar.

Paparazzii WOWbiz.ro l-au susprins pe Dan Diaconescu la volanul unei masini de lux, plimbandu-se prin Bucuresti. Mogulul a ales un traseu destul de lung, care a durat minute in sir, semn ca vrea sa ia din nou pulsul orasului. Culmea e ca, la un moment dat, Dan Diaconescu a trecut cu masina prin dreptul Penitenciarului Rahova, acolo unde si-a petrecut o parte din pedeapsa. Omul de televiziune a oprit cateva secunde masina in dreptul inchisorii pentru ca acolo este un semafor. Dupa asta a demarat in tromba.

Drumurile l-au purtat apoi pe Dan Diaconescu la o fabrica de biscuiti, acolo unde a intrat cu masina in curte si s-a intertinut minute bune cu paznicul care l-a salutat amical. Ulterior, DD a parcat in curtea fabricii si a intrat in interior, unde a si ramas o perioada destul de mare de timp.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate