Senzational! Dezvaluirile marelui naist Gheorghe Zamfir: “Tatal meu a fost cel care a dezvirginat-o pe Elena Ceausescu!”

Gheorghe Zamfir (71 de ani), marele naist roman, a facut cateva dezvaluiri socante legate de viata tatalui sau, Tudor. Artistul a sustinut, nici mai mult, nici mai putin, ca parintele sau a fost primul iubit al Elenei Ceausescu (1919-1989), pe care a si dezvirginat-o!

Distribuie pe:

Autor: Petru Luca, Matei Vaihan

fara descriereGheorghe Zamfir"Tata era frumos ca un star de cinema. Tatal meu a fost prietenul Elenei Ceausescu, primul iubit al ei, cel care a deflorat-o. Tatal meu si Elena se stiau de la hore, intre Visina - satul unde s-a nascut el - si Petresti, unde s-a nascut ea, sunt opt kilometri", a declarat Zamfir pentru “Adevarul”. Rapsodul a completat apoi, sustinand ca viitoarea sotie a dictatorului Ceausescu, Elena, nascuta Petrescu, era “topita” dupa tatal lui, Tudor. fara descriereElena Ceausescu, intr-o poza din tineretea ei revolutionara"Elena a venit sa-l caute la Bucuresti, ca era moarta dupa tata, care se angajase chelner la un restaurant unde canta Fanica Luca, cel care m-a initiat pe mine in muzica. Tata a respins-o! Ea, de durere, s-a dus in cercurile comunistilor, l-a cunoscut pe Nicolae Ceausescu, s-a inscris in partid si de acolo a inceput toata istoria ei", afirma Zamfir, care considera si in ziua de azi ca prigoana ulterioara declansata de Elena la adresa lui, ca artist, isi are originea in povestea ratata de dragoste a lui Tudor Zamfir cu Ceauseasca.

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate