Senzational! Femeile din Brazilia nu se pot angaja daca nu demonstreaza ca sunt virgine - E irational ce o sa citesti aici

novalue

Distribuie pe:

Autor: I.M.D.

fara descriereUltima stupiditate cu adevarat ireala vine din San Paulo, Brazilia, si vizeaza femeile de pana in 25 de ani care vor sa se angajeze pe un post la Departamentul de Educatie, informeaza huffingtonpost.com.

Pe langa CV-ul pe care trebuie sa il prezinte si interviul la care trebuie sa demonstreze ca sunt potrivite pe acest post, tinerele pana in 25 de ani trebuie sa vina de la medic cu un act care sa dovedeasca faptul ca sunt virgine. Se pare ca acest test este unul dintre multe altele pe care guvernul brazilian le cere inainte de angajare.

Acest procedeu a starnit discutii aprinse in razilia si multe femei s-au aratat revoltate deoarece testul incalca drepturile femeilor, subliniind faptul ca nu trebuie sa se stie starea sexuala a unei femei: virgina sau activa. Se pare ca acest lucru se intampla din 2012 pana in prezent pentru cele care vor o functie intr-o institutie de stat.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate