Stiri

SENZATIONAL! Tatal lui Dan Diaconescu: “Nu am nevoie de banii fiului meu! A zis ca vine si n-a mai venit!” Vezi de cand n-a mai trecut DD pe la parinti!

La 88 de ani, tatal celui mai spectaculos patron de televiziune din Romania, Dan Diaconescu, spune ca nu se simte prea bine si il astepta pe fiul lui inca din iunie sa treaca pe la Caracal, sa-si vada parintii. De banii feciorului spune ca nu are nevoie, Nicolae Diaconescu fiind fost colonel de aviatie, asa ca se bucura de o pensie foarte buna! ##VIDEO22943##

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email


Tatal lui DD spune ca nu se simte prea bine in ultimul timpNe-a socat cand am vazut ca i-au inchis televiziunea, dar se descurca el, o ia de la capat. Isi face alta sau o face pe calculator, ca acum sunt alte posibilitati“, ne-a spus tatal lui Diaconescu, la o discutie peste gardul casei din Caracal.

DD a ramas fara licenta OTV. Pe vremuri, Diaconescu facea spectacol in "garsoniera" din RomanaBatranul nu a putut sa-si stapaneasca lacrimile cand reporterii l-au intrebat de cand nu si-a mai vazut feciorul cel mic. “Din iunie, de cand a venit sa-l sustina pe primarul de aici, din Caracal, nu a mai trecut pe la noi.  A fost si pe la Craiova, si pe la Slatina cu treburi, si mi-a zis ca vine si pe acasa, dar n-a venit… e si el ocupat”, mai spune batranul, cu lacrimi in ochi.

Nicolae Diaconescu este fost pilot de vanatoare si colonel, iar acum la batranete, cum este si normal, se bucura de o pensie foarte buna. “Nu am nevoie de banii fiului meu, pentru ca eu am bani de n-am ce sa fac cu ei. Am pensie de 4.000 de lei”, ne-a mai spus Nicolae Diaconescu, tatalui sefului PP-DD, care a facut istorie cu OTV. La sfarsitul discutiei cu reporterii WOWbiz.ro, batranul s-a scuzat ca nu mai poate sta de vorba pentru ca nu se simte prea bine in ultimul timp.Aceasta este casa din Caracal, Olt, unde s-a nascut patronul OTVDan Diaconescu s-a nascut in casa in care stau si acum parintii lui, in cartierul Potroseni din Caracal, impreuna cu cei doi frati mai mari, Mario si Nicusor.

Ce s-a ales de "Garsoniera lui Diaconescu"? Reporterii WOWbiz.ro au aflat! In celebrul studio de la OTV se fac acum sedinte plictisitoare. Unde sunt serialele despre Elodia, dansurile Magdei Ciumac sau cantecele lui Fernando de la Caransebes?!

Dan Diaconescu si “blonda lui” au ajuns la Spitalul de Urgenta!

 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

"Krishna si Rukmini" se relanseaza intr-o noua formula? Cristinel se afiseaza fara Cristina, dar la bratul unei soliste blonde foarte sexy FOTO icon photo

Vedete

"Krishna si Rukmini" se relanseaza intr-o noua formula? Cristinel se afiseaza fara Cristina, dar la bratul unei soliste blonde foarte sexy FOTO

"Krishna si Rukmini" au facut istorie interpretand muzica indiana acum mai bine de un deceniu, dupa care trupa s-a destramat.

Titlu secțiune