Senzational! Uite ce ii spune sotia lui Brenciu in fiecare dimineata! Horia nu se invata minte deloc

Horia Brenciu a fost luni dimineaţa invitatul Lianei Stanciu şi al lui Raul Brebu la Magic Start, matinalul cu cea mai multă muzică de la Magic FM.

Distribuie pe:

Autor: I.M.D.

fara descriere„În urmă cu doi ani, la Sala Palatului, anunţam: Doamnelor şi domnilor, în această toamnă vine albumul '40'. Între timp, au fost tot felul de spectacole, emisiuni de televiziune şi alte nebunii şi n-am mai reuşit să-l fac. Acum s-au adunat piesele şi în ultimul an am lucrat în studio foarte mult pentru acest album alături de echipa mea” a povestit Horia Brenciu.

Invitatul a povestit că pe album sunt 14 piese. „Fiecare piesă reflectă câte o stare, câte un sentiment” a adăugat el.

Provocat de Liana Stanciu, Horia Brenciu a dezvăluit şi care este semnificaţia cifrei 4 în viaţa personală. „Eu am acasă patru fete” a spus cântăreţul.

De asemenea, invitatul a relatat şi care sunt cele patru lucruri care îi fac dimineaţa frumoasă: „Cafeaua, ţipătul lu' fiică-mea aia mică, plecarea la şcoală a celei mijlocii, a Mariei de 15 ani, şi nevastă-mea, care zice: 'Băi, iar ai parcat greşit maşina?'”

Brenciu a povestit la Magic FM şi cum a ajuns să cânte o piesă împreună cu Delia Matache.

„Eu nu colaborez decât cu cine îmi place, ca să fie clar pentru toată lumea. Delia este absolut imprevizibilă, lucru care îmi place foarte mult. Faţă de toate experienţele ei de la X Factor din ediţiile trecute, este plină de viaţă şi mă bucur că a renăscut, ca şi când ar fi renăscut alături de mine şi de alături de colegul meu mai tânăr, Ştefan Bănică, care e perfect. Chiar asta îl întrebam: 'Ştefane, cum merg operaţiile estetice în Elveţia?' 'Băi, nu m-am dus'” a continuat el.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate