Senzațional! Un tânăr aflat la propria nuntă a fost atât de beat, încât soacra lui i-a dat să mănânce ca unui bebeluș! VIDEO

Un tânăr beat a fost hrănit chiar de soacra lui în fața tuturor invitaților.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

fara descriere

Un tânăr s-a îmbătat atât de tare la nunta sa, încât mama-soacră a trebuit să îi dea să mănânce cu lingura în fața tuturor invitaților. Pusă în fața unei situații deranjante, cu o expresie dezolantă, femeia, prezentă la nunta care a avut loc în Scoția, a trebuit să se ”conformeze”, iar imaginile vorbesc de la sine.

Nu se cunoaște numele mirelui, însă i se poate observa privirea „pierdută” în aburii alcoolului, stând la masă lângă soacră, pe lângă paharele goale din care, cel mai probabil, a băut, conform Mirror.

Citeste si: Femeie și copil de 3 ani, uciși în propria curte de un vitezoman care făcea Live pe Facebook!

Citeste si: Tradiția Perseidelor. În noaptea aceasta trebuie să îți pui o dorință. Cum sunt influențate zodiile

În momentul în care soacra lui realizează că este filmată, face un gest ironic, arătându-și în sus degetul mare, semn că ”totul este bine”. Conform publicației citate anterior, bărbatul și-a revenit miraculos și a continuat să danseze întreaga noapte.

”Femeia care m-a hrănit este soacra mea și este cea mai bună din lume. Înainte să fiu filmat, eram într-o formă bună, mai ales în timpul ceremoniei și când ne-am spus jurămintele. După ceremonie, am avut parte de câteva ore în care am băut și a fost foarte cald în zona unde am făcut nunta”, a mărturisit el pentru publicația externă.

Citeste si: Bianca Andreescu a câștigat Rogers Cup. Gestul impresionant făcut de campioană în timp ce Serena Wiliams plângea în hohote, a făcut înconjurul lumii

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate