Șerban Copoț, în doliu! Tatăl lui a murit

Șerban Copoț trece printr-o perioadă foarte grea din viața lui. Tatăl lui s-a stins din viață.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

Este doliu în familia lui Șerban Copoț. Tatăl lui s-a stins din viață. Informația a venit abia în urmă cu o seară, când într-o emisiune TV s-a spus acest detaliu.

Prezentatorul tv Șerban Copoț nu a făcut nicio declarație despre acest eveniment trist din viața lui. Tânărul are o familie foarte frumoasă, o soție iubitoare și doi copii!

Citeste si: Fostul iubit al Biancăi Drăguşanu a fost reţinut de Poliţie! Tristan Tate era la volanul unui Lamborghini decapotabil! FOTO

În urmă cu ceva timp, Șerban Copoț a povestit pentru un post de televiziune despre o perioadă tristă din copilăria lui, eveniment care l-a marcat. Prezentatorul tv era pe cale să-și piardă tatăl și fratele în Oceanul Indian, conform Unica.

Citeste si: Doctorița Monica Pop reacționează după drama Andreei Bălan: ”MEDICII - MINUNI DUMNEZEIESTI”

„Mă uitam pe hartă când eram copil şi vedeam traseele pe care le făcea tata cu vaporul, iar acum văd şi eu aceste locuri. În Oceanul Indian erau să moară tata şi fratele meu. Era să îi pierd pe amândoi, erau pe acelaşi vapor. A venit o furtună puternică, ce a durat trei zile. Din 30 şi ceva de nave, vreo 20 s-au scufundat. Povesteau amândoi că după ce s-a terminat erau sute de morţi în apă. Atunci tata a jurat că nu mai navighează!”, a mărturisit Şerban Copoţ.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO: