Vedete

Serban Huidu a devenit unchi! Fratele vitreg al carcotasului si proaspata lui sotie sunt parintii unei fetite | EXCLUSIV

Serban Huidu a devenit unchi. Alex, fratele vitreg al vedetei de televiziune este tatic de cateva saptamani, dupa ce proaspata lui sotie a nascut.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: Radu Constantin


Serban Huidu a devenit unchi! Fratele vitreg al carcotasului si proaspata lui sotie sunt parintii unei fetite | EXCLUSIVicon photo

Eveniment fericit in familia vedetei de televiziune Serban Huidu. Alexandru, fratele vitreg al Carcotasului sef si noua lui sotie, Evelina, au devenit parintii unei fetite. Mica printesa a devenit deja rasfatata familiei.


Alexandru si Evelina s-au casatorit la sfarsitul anului trecut si au organizat un eveniment destul de discret. Ei aveau o relatie de mai multa vreme iar vestea ca vor deveni parinti nu a facut decat sa grabeasca putin cununia civila.


Srban Huidu are trei frati: Vlad, Matei si Alexandru. Acesta din urma a fost adoptat de Florin Huidu, tatal lui Serban, atunci cand s-a casatorit cu Mirela, de care a si divortat in 2013. Alexandru a luat insa numele Huidu, pe care-l poarta si acum.

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Profilerul Mihaela Brooks, despre ipoteza asasinarii Madalinei Manole de catre serviciile secrete: "Inscenarea de suicid a fost a unor incepatori"icon photo

Stiri

Profilerul Mihaela Brooks, despre ipoteza asasinarii Madalinei Manole de catre serviciile secrete: "Inscenarea de suicid a fost a unor incepatori"

Mihaela Brooks, profiler in Canada, expertul care a lucrat la ancheta paralela a mortii Madalinei Manole, a luat la puricat ipoteza implicarii serviciilor secrete in uciderea artistei, varianta lansata in spatiul public de un botosanean pe contul lui de socializare.

Titlu secțiune