Serban Huidu, declaratie cutremuratoare: "Sunt vinovat de producerea accidentului, eram pe contrasens"

Distribuie pe:

fara descriere

 

Serban Huidu a dat primele declaratii in presa dupa ce anul trecut a produs un accident in urma caruia trei persoane si-au pierdut viata. Fostul carcotas a marturisit ca el este vinovat de ce s-a petrecut atunci pe sosea. De asemenea, Huidu a precizat ca le ajuta financiar pe rudele victimelor sale.

"Ceea ce s-a întâmplat... s-a întâmplat! Dar nu poţi să nu te implici pentru că nu ai cum. Pe de altă parte, însă, orice ai face, nu poţi să-i mai aduci înapoi. Orice ai face!", a declarat Serban pentru Ring.

"Motivarea sentinţei a fost foarte clară, în sensul că am un grad mic de culpă. Şi asta a dus la o concluzie foarte naşpa!...Dar a fost un grad mic de culpă!...

Eu nu spun că sunt nevinovat, pentru că nu sunt!...Nu sunt!...Sunt vinovat, pentru că eram pe contrasens!...Din multe puncte de vedere!... Aşa am şi pledat. Numai că de aici până la a demoniza omul e o distanţă foarte mare!", a completat el.

Fostul "Carcotas" depune bani intr-un cont deschis de rudele unei victime.

"Cu familia care acum face cel mai mult scandal eu m-am întâlnit la o săptămână după (accident - n.r.). I-am ajutat cu multe, nu contează!

Mai mult, le-am spus că până îşi iau banii de pe daune, măcar salariul omului să-l dau. Şi mi-au dat un cont, apoi l-au închis. Eu pun bani, cât avea domnul (n.r. - Ştefan Balog) respectiv salariu, în fiecare lună în acel cont. Şi acum pun bani, lună de lună, în contul acela!", a mai spus Huidu.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate