Serban Ionescu a apucat sa-si faca testamentul  

Catalin Dancu, avocatul lui Serban Ionescu, cel care il reprezenta in procesul de divort, a facut recent niste declaratii extrem de dure la adresa Magdei Catone, dezvaluind totodata ca Serban Ionescu si-a scris testamentul.

Distribuie pe:

Autor: A.N.

fara descriere"Magda Catone a cerut amanarea divortului. A depus o cerere cum ca vrea sa-şi angajeze avocat, pentru ca nu a avut timp 5 luni. Al doilea tertip este ca pune la îndoiala semnatura lui Serban Ionescu de pe o procură autentică. A spus că are dubii şi că nu crede ca Serban Ionescu vrea să divorţeze în aşa manieră. Ea consideră că el este inconştient, nu este lucid. Este laitmotivul ieftin pe care îl propune. Ipocrizia egal Magda Catone.

Instanţa i-a dat dreptul ca în doua săptămâni să-şi găsească un avocat care să o reprezinte şi i-a respins toate aceste aberaţii. Am un mesaj pentru ea: Doamna Catone, nu vă mai îngrijoraţi în legătură cu succesiunea, a rezolvat-o domnul Şerban Ionescu şi o să aveţi o surpriză. Domnul Şerban Ionescu şi-a făcut un testament autentic şi a decis ce o să se întâmple când nu o să mai fie. Nu mai aveţi niciun interes să mai tergiversaţi procesul! ", a spus avocatul lui Şerban Ionescu la PRO TV in octombrie.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate