Serban Ionescu a fost condus pe ultimul drum de sute de fani! Au aplaudat pana la sfarsit iesirea din scena a maestrului!

Serban Ionescu a murit miercuri seara, iar astazi a avut loc inmormantarea. Trupul neinsufletit al marelui actor a fost ingropat la cimitirul Bellu, acolo unde isi va dormi somnul de veci, alaturi de alte mari personalitati ale lumii culturale romanesti. ##VIDEO4124##

Distribuie pe:

fara descrierefara descriereDesi trupul lui Serban Ionescu a fost despus inca de ieri la foaierul Teatrului National pentru ca fanii sa ii aduca un ultim omagiu, astazi la inmormantare sute de persoane au venit sa il aplaude pe actor la ultima reprezentatie a sa. A tras cortina peste aceasta viata, dar cu siguranta a plecat acolo sus pentru a-i bucura pe ingeri cu prestatiile sale actoricesti. "Pelicanul", asa cum il numeau prietenii, a fost condus pe ultimul drum in aplauzele frenetice ale publicului pe care l-a bucurat de atatea ori.

fara descrierefara descriereSerban Ionescu a fost ingropat cu onoruri militare si parca cimitirul Bellu a fost neincapator pentru marea de oameni care a venit sa il mai salute odata. Adio, maestre!

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate