"Serban Ionescu a fost constient pana in ultima clipa"- Vezi care a fost ultima lui dorinta si ce le-a cerut celor din jur sa faca dupa moartea lui!

Mircea Mihaila, prietenul de 50 de ani al lui Serban Ionescu, a declarat ca actorul a fost constient pana in ultima clipa de viata.

Distribuie pe:

fara descriereBarbatul, invitat la Happy Hour, a povestit ca si inainte sa se stinga, Serban Ionescu se gandea la cei din jur.


"El stia toate etapele bolii, se documentase de pe internet. El era un tip darnic, ajuta pe toata lumea. Serban a fost constient pana in ultima clipa, a avut mintea brici pana la ultima suflare. Atunci el a cerut ca echipamentul medical cumparat de el, medicamentele cumparate de el, care erau foarte scumpe si care au ramas, sa fie donate spitalului"
, a declarat Mihaila la PRO TV.

fara descriereIntrebat daca intr-adevar Serban Ionescu isi dorea sa se desparta definitiv de Magda Catone, prietenul sau a raspuns: "El imi spunea: 'Nu vreau sa mor nedivortat'. Exact astea au fost cuvintele lui. Eu de acum inainte vreau sa ii indeplinesc dorintele lui Serban. Pe langa asta, isi mai dorea sa nu mai vorbim urat despre casnicia lui, iar eu asta o sa fac".

Mircea Mihaila a declarat ca actorul avea momente cand isi dorea sa isi vada sotia, dar si momente in care nu voia sa o primeasca atunci cand aceasta venea in vizita. "Eram la spital si ii spuneam cand venea ea. Daca el voia sa o primeasca, o primeam, daca spunea nu, nu intra. Cateodata voia sa o vada, cateodata, nu", a spus el.

 

Mihaila a povestit ca Serban Ionescu a simtit ca i se apropie sfarsitul: "I-a spus la un moment dat mamei lui: 'Mama, mor!', am citit pe buzele lui. Mama lui mi-a spus apoi: 'Am presimtit ca se intampla ceva, dar nu am mai avut putere sa mai stau langa el. M-as fi dus la director!' In ultima clipa a fost langa el personalul spitalului pentru ca era la terapie intensiva".

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate