Serban Ionescu a fost internat in spital! VEZI de ce a ajuns actorul din nou la Floreasca

Serban Ionescu trece prin momente grele. Actorul a fost internat la Spitalul Floreasca din Capitala, in cursul zilei de ieri, insa medicii nu dau detalii despre starea sa de sanatate.

Distribuie pe:

fara descriereReprezentantii spitalului au spus ca nu au voie sa dea niciun detaliu despre starea de sanatate a lui Serban Ionescu pentru ca femeia care il insoteste are un act notarial prin care interzice medicilor sa ofere informatii presei.

"Serban Ionescu a fost internat marti in spital. Altceva nu putem spune, intrucat doamna care il insoteste are o procura prin care solicita sa nu fie furnizate date despre starea pacientului", a declarat purtatorul de cuvant al Spitalului Floreasca, medicul Bogdan Oprita.

Contactat de WOWbiz.ro avocatul actorului, Catalin Dancu, a declarat ca acesta a fost internat pentru tratament.

"Serban a fost dus la spitral de catre asistenta lui personala care sta in permanenta alaturi de el si il ingrijeste. Deocamdata el este bine si nu este vorba de o procedura noua, ci de un tratament pe care trebuia sa il faca", ne-a spus avocatul.

Serban Ionescu sufera de scleroza laterala amiotrofica, o boala neurodegenerativa fara leac. Mersul, vorbitul, inghititul si respiratul devin imposibile cu timpul.

Actorul a mai fost internat la spitalul Elias in urma cu doua luni si a urmat un tratament la o clinica din Germania.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate