Serban Ionescu a urat-o pana la moarte pe sotia lui, Magda Catone! Dorea cu orice pret sa se desparta: "Sunt singur, abandonat si neputincios!"

Serban Ionescu, unul dintre cei mai cunoscuti actori romani de teatru si film, a decedat la varsta de 62 de ani, viata lui fiind curmata brusc de o boala incurabila.

Distribuie pe:

Este vorba despre pronuntarea divortului dintre el si Magda Catone. La ultimul termen al procesului, actorul le-a trimis o scrisoate emotionanta judecatorilor.

"Sunt neputincios din punct de vedere fizic, acestea sunt momentele in care partenerul trebuia sa-mi fie alaturi. Nu am gasit in sotia mea un partener dornic sa-mi insufle sanatate si sa ma ajute. Aud zilnic reprosuri pentru nimicuri de o viata... Sotia mea are un amant si ei s-au cunoscut cu ani in urma. Acum sunt sigur ca viata dubla a sotiei mele dureaza de ceva vreme. Sunt singur, abandonat, neputincios si rog onorata instanta sa ma scape de suferinta de a mai sta langa un om care ma raneste zilnic", a scris atunci Serban Ionescu.

Este vorba despre rezolvarea divorţului dintre el şi Magda Catone. Şerban Ionescu este cel care a decis, în luna mai, să se despartă pe cale oficială de Magda Catone, care, însă, nu-şi mai dorea acest lucru în ultimul timp.

Actorul a trimis atunci o scrisoare instanţei în care arăta motivul pentru care a cerut divorţul: "Sunt neputincios din punct de vedere fizic, acestea sunt momentele în care partenerul trebuia să-mi fie alături. Nu am găsit în soţia mea un partener dornic să-mi insufle sănătate şi să mă ajute. Aud zilnic reproşuri pentru nimicuri de o viaţă... Soţia mea are un amant şi ei s-au cunoscut cu ani în urmă. Acum sunt sigur că viaţa dublă a soţiei mele durează de ceva vreme. Sunt singur, abandonat neputincios şi rog onorata instanţă să mă scape de suferinţa de a mai sta lângă un om care mă răneşte zilnic".Mai mult: Şerban Ionescu a murit cu o DORINŢĂ NEÎMPLINITĂ! Vezi ce şi-a dorit până în ULTIMA CLIPĂ! - Vedete de la noi | Libertatea.ro

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate