Serban Ionescu are stea pe Aleea Celebritatilor - VEZI si ce alti actori au parte de acest privilegiu

Serban Ionescu are de astazi o stea pe Aleea Celebritatilor in Piata Timpului din Capitala, in semn de recunoastere si pretuire pentru o viata daruita teatrului.

Distribuie pe:

fara descriere

fara descriereMagda Catone si fiul ei, Carolfara descriereMagda Catone, imbratisare impresionanta cu Ducu Darie fara descrierefara descrierefara descriereSerban Ionescu a primit post-mortem o placheta din partea lui Sorin Oprescu Evenimentul a inceput in jurul orei 14:00, insa Magda Catone si Carol, fiul ei au ajuns in jurul orei 13:00. Toti cei prezenti au tinut un moment de reculegere in memoria celui care a fost Serban Ionescu. Fiul actorului a spus cateva cuvinte in amintirea tatalui sau, insa la un moment dat s-a emotionat si i-a dat mamei sale microfonul pentru a continua.

Ceremonia de dezvelire a fost prezentata de George Ivascu, directorul Teatrului Motropolis. Alti trei actori care vor avea stele pe Walk of Fame-ul autohton tot incepand de astazi sunt  Ion Lucian, Emil Hosu si Liviu Ciulei.

Decernarea celor patru stele a avut loc in prezenta primarului general al Capitalei, Sorin Oprescu. Intrucat edilul Capitalei a intarziat cateva minute, Magda Catone, fiul ei si Ducu Darie au mers la un restaurant pentru a nu sta in frig sa astepte decernarea.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate