Serghei Mizil este praf în afaceri! Restaurantele i-au scos bani din buzunar, dar speră să dea lovitura în imobiliare!

Serghei Mizil este praf în afaceri, unde a mizat pe mai multe restaurante.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

Serghei Mizil este praf în afaceri, investind fără succes, de-a lungul timpului, în mai multe restaurante. În 2016, Ziua de Constanța realiza un reportaj la restaurantul 2 Vagabonzi din Constanța, localul lui Serghei Mizil, după cum a fost descris. “La 2 Vagabonzi funcţionează pe firma New Byblos SRL, înfiinţată în anul 2016, cu sediul social în municipiul Constanţa, ce se ocupă de „restaurante”, a arătat sursa citată. (vezi cum l-a apărat Serghei Mizil pe Ciprian Marica)


In articol:

Citeste si: Serghei Mizil ii ia apararea Ioanei Tufaru: "Sa nu se mai lege de ea, sa o s..a intr-un boschet!"

Citeste si: Serghei Mizil a salvat-o pe Cristina Ţopescu din mâinile romilor! Aceştia au vrut să o linşeze pentru că au crezut că le otrăveşte copiii!

Citeste si: Prințul Harry, sfâșiat de durere! Ce nenorocire s-a abătut la Casa Regală - evz.ro

Citeste si: Bill Gates a anunţat data când se va termina pandemia de COVID-19. “Oamenii ar trebui să înțeleagă…” - bzi.ro

Citeste si: Fiica lui Serghei Mizil şi-a sărbătorit ziua de naştere pe vasul de croazieră la care lucrează! Ana a fost desemnată cea mai bună angajată!

Din păcate, restaurantul s-a închis după aproape doi ani. New Byblos SRL a bifat pierderi totale de aproximativ 300.000 de lei în 2016 și 2017, iar în 2018 a raportat cifră de afaceri 0, semn că restaurnatul nu a mai funcționat. „Serghei Niculescu Mizil mai apare în Casa Funghi SRL (radiată), FOSS Industry Prod Impex SRL (radiată), Glob Channel Radiotelevision SRL, La Cena Sagitarium SRL şi în Stil Prodim SRL (radiată).”, a mai relatat Ziua de Constanța despre alte firme ale lui Mizil.

Serghei Mizil este praf în afaceri: "Cu restaurantele ai multă bătaie de cap"

Singura care mai funcționează în prezent este La Cena Sagitarium SRL, prin care își derulează activitatea două restaurante din București ale lui Serghei. Conform ultimelor rezultate de la Ministerul de Finanțe, valabile pe 2018, firma a bifat o pierdere de 35.815 lei. Restaurantele au adus profit între 2012 și 2017, dar câștigurile nete totale au fost de doar aproximativ 22.000 de lei. În schimb, datoriile firmei erau, la finalul lui 2018, de 383.930 lei.

Serghei a decis să investească în imobiliare după ce a văzut că restaurantele nu sunt profitabile. Presa a relatat că Mizil a construit un bloc cu parter și patru etaje, în zona de nord a Capitalei. Suma investită de acesta și de soția lui în acest bloc a fost în jur de 700.000 euro. “Am vrut sa investesc intr-o afacere stabila si transparenta. Cu restaurantele ai multa bataie de cap, e greu sa gasesti personal bun in ziua de astazi. Nu mai vor oamenii sa munceasca. Am facut totul prin banca, apartamentele s-au vandut foarte repede. Mai sunt cateva de lux, cu terasa. Am incredere in business-ul asta si merg mai departe” , a declarat Serghei Mizil.

Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Iată urarea pe care Andreea Bălan a primit-o din partea lui George Burcea!

Va fi interzis de Crăciun! Ce nu vom avea voie de sărbători? Comisia Europeană avertizează

Imposibil de ghicit și foarte amuzant! Cum o strigă Mircea Badea pe Carmen Brumă când nimeni nu-i aude! „Se întâmplă când îi sare discul”

Serghei Mizil și-a dat pantalonii jos în fața unui stadion plin, pe vremea lui Nicolae Ceaușescu! Vezi cine l-a salvat de furia oamenilor care au sărit să îl ia la bătaie!

Carmen Şerban îl contrează pe Serghei Mizil în problema românilor din Italia care fug de coronavirus: „Buni sau răi, ai noștri sunt ai noștri și nu este OK ca să închidem ușile”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies