Serghei Mizil ii ia apararea Ioanei Tufaru: "Sa nu se mai lege de ea, sa o s..a intr-un boschet!"

Distribuie pe:

fara descriere

 

Serghei Mizil, una dintre cele mai haioase prezente care populeaza emisiunile nocturne demonstreaza ca, desi e un mucalit, nu face misto de oricine, oricand, asa cum s-ar crede.

De exemplu, Ioana Tufaru, fiica magistralei Anda Calugareanu nu se incadreaza in categoria pseudovedetelor pe care actorul le ironizeaza la show-urile televizate.

"Eu nu pot sa fac misto de femeia aia, pentru ca nu are discernamant. N-am nicio satisfactie! Cu Nicu taximetristul e altceva, ca ala are simtul umorului, mai da si el o replica, mai spun si eu ceva si e amuzant...Cu Tufaru, in schimb, nu poti sa faci nimic, pentru ca ea nu e constienta de ceea ce face, si-n plus, sa-ti bati joc de un om  intr-o dunga mi se pare inuman, josnic. Iar cei care se folosesc de ea pentru 15 minute de publicitate si aduc la emisiuni tot felul de mizerii din trecutul ei, sunt niste lipitori. Ar trebui sa faca ei ceva sa ajunga in atentia presei, eu stiu, s-o s..a intr-un boschet sau pe strada...treaba lor, dar sa nu se mai lege de Ioana Tufaru, macar din respect pentru parintii ei care-au fost niste persoane admirabile", a declarat Mizil.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate