Serghei Mizil s-a imbatat in piscina de la Intercontinental: „M-am spalat, beat fiind, cu icre negre pe fata!”. Dezvaluirile senzationale ale afaceristului. Cand s-au intamplat incredibilele scene | DEZVALUIRI

In anii `70, Serghei Mizil s-a imbatat in piscina de la Intercontinental, acolo unde organiza petreceri monstruoase. Dezvaluirile halucinante au fost facute chiar de afacerist.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

Pe vremea comunismului, Serghei Mizil s-a imbatat in piscina de la Intercontinental. Fiu al lui Paul Niculescu Mizil, inalt demnitar comunist, care a fost viceprim-ministru, ministru si membru al Comitetului Politic Executiv al PCR, Serghei se distra alaturi de copiii celorlalti demnitari, dar si de straini. „Eu voiam să scot bani din orice. Luasem o turmă de oi, pe care o ţineam la Budeşti, vindeam lână, piei şi miei de Paşte”, a dezvaluit Serghei Mizil intr-un interviu din Jurnalul national.

(vezi motivul pentru care Serghei l-a facut praf pe Irinel Columbeanu )

Serghei Mizil s-a imbatat in piscina de la Intercontinental: "Ceausescu a aflat"

„Aveam bani gârlă, făceam beţii în cele mai scumpe locuri din Bucureşti, o ţineam într-un chef. Închideam piscina de la Inter şi aduceam femei şi străini, să facem petreceri private. La Inter m-am spălat, beat fiind, cu icre negre pe faţă. Ceauşescu a aflat şi a spus în plin CPEx, cu tata de faţă, că-s un element descompus, cu tendinţe de înavuţire pe spatele oamenilor muncii. Cred că l-a supărat faza cu străinii, că pot sifona afară ce fac copiii de demnitari”, a mai dezvaluit Serghei Mizil.

Serghei Mizil s-a imbatat in piscina de la Intercontinental: "Fetele astea mai mult ca sigur turnau"

La o petrecere, Serghei Mizil s-a imbatat in piscina de la Intercontinental, acolo unde fetete invitate colaborau cu Securitatea.„Unele erau fete chiar din Inter, controlate de ei. Fetele astea mai mult ca sigur turnau, altfel nu le dădeau voie să intre în hotel.

Mai erau şi altele, din exterior, care veneau pentru bani, blugi, parfumuri sau cine ştie ce cadou”, a mai povestit Serghei Mizil.

 

Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Serghei Mizil a rabufnit cand a vazut imaginile cu pedofilul. "Astia ar trebui mierliti. Pedeapsa cu moartea, fara discutii." Afaceristul are un nepotel de sapte ani...

Serghei Mizil, gasit "mort" in Dunare! Povestea din spatele imaginilor care au socat Romania! "Si eu am crezut ca sunt un cadavru"

Tu știi ce conține cabanosul de la magazin? Iată câți nitriți are!

Horoscop Zilnic Sâmbătă 23 Ianuarie 2021: Gemenii încep un proiect de pe urma căruia vor avea multe de câștigat

Poate fi sfârşitul pentru Donald Trump! S-a stabilit deja data! Consecinţele vor fi extrem de grave

Oana Zăvoranu l-a făcut de râs pe celebrul Cove de la Pro Tv în întreaga țară! Ce făcea acesta în pat. Querida nu mai are limite

Începe o criză a rachetelor nucleare.  China face un pas spre război

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies