Serghei Mizil tună și fulgeră la adresa lui Mădălin Voicu. Acesta spune că politicianul nu-și bagă copiii în seamă: ”Nici la botez nu a vrut să vină, la singurul nepot”

Serghei Mizil, declarații controversate la adresa fostului său prieten, Mădălin Voicu!

Serghei Mizil
Autor: Cristina Ionela

In articol:

Serghei Mizil continuă să facă dezvăluiri controversate despre fostul lui prieten, Mădălin Voicu. Acesta susține că Mădălin nu-și bagă în seamă copiii, declarații care se contrazic cu cele făcute de politician.

Ba mai mult decât atât, Serghei n-are niciun gând de împăcare cu el care i-a fost ani la rând prieten bun.

Citeste si: Mădălin Voicu a spus adevărul despre scandalul cu Serghei Mizil ”Sunt lucruri care mă dor” Dezvăluiri la ”40 de întrebări cu Denise Rifai”VIDEO

Omul e..., înțelegi? Adică, tot ce vedeți voi că spune la televizor cu copiii... el nici nu își vede copiii, nici nu îi bagă în seamă, nimic. E un..., un..., un... și un... Toată lumea spune: „De ce nu ți-ai dat seama?”. Mi-am dat seama, dar atunci nu conta. Eram copii. După, a început să facă toate măgăriile, dar nu mie, la toți prietenii, că el nu s-a certat doar cu mine. El s-a certat absolut cu toată lumea. Cu toate că cele mai frumoase amintiri sunt legate de el, că de aia nu am cum să nu spun.

Făcea și el parte din povestirile alea pentru că așa a fost să fie ”, a mărturisit Serghei Mizil, la Antena Stars.

Serghei Mizil, replici tăioase pentru Mădălin Voicu

Vedeta susține că Mădălin Voicu nu ar fi vrut să se ducă la botezul singurului nepot, spunându-i fiului său că este sătul de botezuri. ”Nici la botez nu a vrut să vină, la singurul nepot.

Eu i-am spus fiului său: „Băi, dacă pe ăla îl deranjează că vin eu, nu vin” și i-a spus, iar el a zis: „Nu, băi, că eu sunt sătul de botezuri”. Cum dai un răspuns fiului tău, singurul tău nepot că tu ești sătul de botezuri și nu vii? Nu cred în nicio suferință”, a spus Serghei, la un post de televiziune.

Citeste si: Florin Salam este distrus de durere! A murit Babi! Va pleca de urgență în SUA- bzi.ro

Mădălin Voicu
Mădălin Voicu[Sursa foto: Captură KANAL D]

Mădălin Voicu si Serghei Mizil, prietenie stricată de fosta nevastă pictoriță a politicianului

Nu am rupt-o eu! El trebuia să vină la botez, fusese ziua mea cu o zi înainte, pe 10 iulie. Ne-am simțit bine, am dansat pe mese, ne-au cântat lăutarii...a doua zi nu a mai venit. Nu întreb, nu știu care e cauza. Însă ce a spus, în proporție de 90 la sută este adevărat. Pentru că Serghei a simțit că eu am fost scos din cercul de prieteni și de vechi amici de către pictoriță. Și aici are dreptate. Nu pot să-l contrazic! Însă el e prea pornit. Și atunci de fiecare dată când îl întreabă cineva de mine, de oftică, de supărare, încearcă să mă împungă, și eu sunt supărat pe mine că am fost influențat de o muiere.

Citeste si: Câţi copii are Mădălin Voicu. Politicianul este mândru de moştenitorii săi

Dar eu nu am vorbit niciodată despre el la vreo emisiune în ultimii 10 ani, nu am vorbit niciodată nimic despre el. E prima dată când dau un răspuns, la o întrebare, dar să iau eu din proprie inițiativă cuvântul să vorbesc despre Serghei, care mi-e ca frate... Eu nu am vorbit niciodată urât despre el. Nu știu când o să-i treacă dileala asta, poate într-o zi cineva îi va spune: ”Bă, ajunge, nu mai vorbi de ăla de rău și de urât!”, a spus Mădălin Voicu, în emisiunea lui Denise Rifai.

 

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Cine este Adriana, iubita lui Mădălin Voicu. Aceasta este cu 22 de ani mai tânără decât politicianul

Cu câte femei s-a iubit Mădălin Voicu? Acum trăiește cu o femeie cu 22 de ani mai tânără ca el! ”În tinerețe, aveam un carnețel” VIDEO

Mădălin Voicu, dezvăluiri în premieră la ”40 de întrebări cu Denise Rifai” despre băiatul care i-a murit la doar 2 ani ”Se putea evita acel accident nenorocit” VIDEO

Dana Budeanu, declarații despre vaccin: „Nu mă voi vaccina niciodată”

Anunț uriaș pentru cei care s-au vaccinat cu Pfizer! E oficial. Ce efecte are asupra organismului

SCANDAL MONSTRU! Final de drum pentru Gabriela Cristea și Tavi Clonda! Ce s-a întâmplat este complet neașteptat

Mărturii despre viaţa de apoi. O femeie susține că timpul se oprește pe acel tărâm. Ce spun specialiștii

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies