Serghei Mizil vorbeste despre Dan Diaconescu: "Din punctul meu de vedere, a facut aceeasi greseala ca si Gigi, s-a bagat in politica!"

Prieten bun cu "parintele OTV", Serghei Mizil crede ca Dan Diaconescu a facut o eroare capitala.

novalue
Autor: Petru Luca

"Am fost intrebat de mai multi dintre voi in mesaje private ce cred despre situatia lui Dan Diaconescu. Imi pare tare rau de DD si eu ma simteam bine la el la OTV, ne lasa sa facem fiecare ce vrem. Din punctul meu de vedere a facut aceeasi greseala ca si Gigi, s-a bagat in politica si s-a inconjurat de oameni care nu au fost de calitate.

Emisiunea lui si-a pierdut din audienta si continut cand a v irat spre politica.
Am cochetat si eu cu ideea de a intra in acest partid, dar vazand ce oameni apar si cum se schimba totul de la o zi la alta, am renuntat, ceea ce acum nu regret!
De fapt, de aia nu am facut parte din nici un partid (nici din PCR, asa cum multi cred) pentru ca nici o doctrina nu m-a convins si din pacate, cel putin in Ro, nici un partid nu isi respecta doctrina...",
a scris pe contul lui Facebook Serghei Mizil, ingrijorat de faptul ca amicul sau ar putea intra cat de curand la inchisoare.

Citeste si: "Are cancer!" Laurențiu Reghecampf rupe tăcerea! Din cauza asta nu vrut să intervină până acum în scandalul divorțului!- bzi.ro

Distribuie pe:
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies