Sergiu Nicolaescu are planuri de viitor: "Ne stingem cu totii! Sper sa mai pot sa fac un film, poate chiar doua"

Sergiu Nicolaescu regreta trecerea in nefiinta a multor actori mareti pe care cinematografia i-a avut si spera ca, inainte sa ii vina si lui timpul de a parasi definitiv scena, sa mai apuce sa faca un film.

Distribuie pe:

Autor: I.M.D.

fara descriere"Ne stingem cu toţii. Ne-a venit rândul, ce să-i facem? Eu vreau să spun că actorii pleacă dintre noi, dar nu mor, pentru că ei rămân prezenţi în filme. Eu vorbesc despre ei toţi la prezent, şi sunt mulţi: Amza Pellea, Colea Răutu, Ilarion Ciobanu, Silviu Stănculescu şi atâţia alţii. Iar acum le-a venit rândul lui Iurie Darie şi Şerban Ionescu. Ne vine tuturor rândul! Ăsta este adevărul, ne vine tuturor rândul. Am şi eu o vârstă în care trecerea într-o altă lume este mult mai – ca să folosesc un termen mai optimist – mult mai uşoară. Omul îşi pierde capul, paralizează – vezi cum s-a întâmplat cu Iurie Darie – mă rog, să nu vorbim de lucruri triste, să facem planuri de viitor", a spus regizorul pentru Ring.

Sergiu vrea sa mai produca inca doua filme inainte de a se intalni pe lumea cealalata cu fostii lui colegi de scena.

"Planurile de viitor, pentru că vorbeam de planuri de viitor. Sper să pot munci, adică sper să mai pot să fac un film, poate chiar două. Vezi dumneata, pe cei care au făcut revoluţia nimeni nu-i întreabă ce fac. În Senat nu mai există un om care a făcut revoluţia. Nici nu le pasă! Dacă ai vrea să educi din nou tineretul, ar trebui să facem filme, să scriem cărţi, să încurajăm tineretul, pentru că viitorul este al lor", a spus Sergiu.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate