Sergiu Nicolaescu despre moartea lui Serban Ionescu: "Ma simt vinovat ca el a murit inaintea mea"

Regizorul a marturisit cu durere in suflet ca ii pare rau ca lumea a pierdut un om talentat si vesel cum era Serban Ionescu, unul dintre profesionistii pe care lumea teatrului si filmului l-a pierdut.

Distribuie pe:

Autor: I.M.D.

fara descriereChiar daca era mai tanar decat Sergiu Nicolaescu, Ionescu a reusit sa devina un actor la fel de bun ca cei din generatia regizorului, fiind adesea asemuit cu Amza Pelea.

"Trebuie sa il aratati pe Serban cum era el pe scena. Un om plin de viata care a mers inainte. A fost un actor de film genial, a facut parte dintr-o generatie mai tanara decat a mea, dar a reusit sa fie egal cu a mea, cu generatia actorilor Amza Pelea, George Constantin si altii. Serban era plin de energie pozitiva, e greu sa pierzi oamenii asa. Realitatea este ca el nu a murit, a plecat inaintea noastra undeva unde vom merge si noi. Acolo ne asteapta si ne va primi cu acelasi zambet... E greu!", a marturisit Nicolaescu pentru "Happy Hour".

Sergiu este trist ca a apucat sa il vada mort pe Serban care era cu 20 de ani mai tanar, dar si-l va aminti mereu un om sanatos si vesel.

"Sa fiu sincer, eu imi aduc aminte de momente extrem de favorabile, minunate, petrecute impreuna. Amandoi am fost profesionisti. A fost mult prea devreme pentru el, imi pare rau ca am apucat sa traiesc acest moment. Era cu 20 de ani mai tanar decat mine, nu o sa incep sa plang sau sa exagerez cum, omeneste, se obisnuieste. Pentru mine va ramane tare, puternic, vesel si plin de viata. Era un optimist. Sunt capabil doar sa il aplaud! Eu ma simt vinovat ca el a murit inaintea mea, mai putea face multe lucruri. Voi incerca sa merg la inmormantarea lui, am fost la Iurie si m-a impresionat. Pentru mine ei raman oameni vii, actori care traiesc", a mai adaugat actorul.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate