Sergiu Nicolaescu: "Mai am putini ani de trait..." INCREDIBIL! A presimtit indragitul regizor pericolul inainte de accidentul care l-a bagat in spital?

La inceputul lunii decembrie, Sergiu Nicolaescu a parasit Senatul Romaniei. Indragitul regizor a transmis atunci un mesaj pe cat de emotionant pe atat de tulburator. La nici o saptamana dupa acest moment, Sergiu a alunecat pe gheata, in curtea casei sale, si si-a fracturat mai multe coaste.

Distribuie pe:

fara descriere
"Vreau sa va multumesc pentru acesti patru ani minunati pe care i-am petrecut impreuna, in care dumneavoastra mi-ati daruit stima si consideratie, simtaminte pe care si eu vi le datorez. Mai am putini ani de trait si mi-am dorit sa-i termin in profesia mea, pentru acest lucru nu am participat la alegeri. Vreau sa va spun un sincer "La revedere!" si vreau sa va spun in acelasi timp "La multi ani!" si "Sarbatori fericite!", a spus Nicolaescu de la tribuna Senatului.

La nici o saptamana, indragitul regizor a suferit un accident stupid in curtea casei sale, a alunecat pe gheata si si-a fracturat cateva coaste.

"Am alunecat si am cazut pe gheata, atunci cand voiam sa merg spre garaj! Am cazut pe spate si mi-am rupt cateva coaste, dar nu-mi fac griji, pentru ca nu este prima data cand mi se intampla. Acum trebuie sa stau in pat pana se lipesc la loc, pentru ca se stie ca se refac mai greu!", a declarat regizorul, care nu a vrut sa mearga la sptal.

In aceasta noapte, Sergiu Nicolaescu a fost internat in stare grava la spitalul Elias. Se pare ca regizorul ar avea o serie de complicatii la plamani si ar putea sa fie operat. Este posibil ca problema sa fi aparut chiar din cauza accidentului, petrecut in urma cu 9 zile in curtea casei sale.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate