Sergiu Nicolaescu s-a impacat cu gandul mortii: "Nu vreau sa mai traiesc mult! Vreau doar sa mai fac doua filme si gata!"

Sergiu Nicolaescu a tinut un discurs uluitor in plenul parlamentului Romaniei. El si-a luat la revedere de la colegii sai si le-a spus ca nu mai are mult de trait.

Distribuie pe:

Autor: C.I.P

fara descriereDesi toata lumea ii doreste sa mai traiasca multi ani fericiti, Sergiu Nicolaescu nu este foarte incantat de idee.

"Nu vreau multi ani inainte, multumesc. Vreau sa mai fac doua filme si gata. Exista o limita pentru toate. Nu am obosit, cred ca nu o sa o fac niciodata. Eu sunt extrem de ordonat, ca un neamt. Fac sport zilnic si imi e foarte bine. Eu nu stiu daca am har sau talent, dar cu siguranta stiu sa muncesc.", a spus maestrul Sergiu Nicolaescu la Acces Direct.

Regizorul a dezvaluit si subiectul unuia dintre filme si acesta este "viata Mariei Tanase" una dintre cele mai bune voci feminine, interpreta de muzica populara si petrecere, din Romania. "Vreau sa fac un film despre viata Mariei Tanase. Rolul ei va fi interpretat de doua actrite. O persoana care va interpreta finalul vietii si moartea si o tanara care sa joace rolul tinerei Maria Tanase. Acest film e in proiect si la anul cred ca voi demara actiunea.", a mai spus Sergiu Nicolaescu.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate