Sergiu Nicolaescu, socat de divortul lui Jojo: "Imi pare foarte rau! Nu cred ca sotul ei era gelos!"

Regizorul Sergiu Nicolaescu a aflat de la reporterii WOWbiz.ro ca actrita Catalina Grama a divortat de Ionut, sotul ei. Vestea l-a intristat pe maestru care era ferm convins ca Jojo, actrita pe care a distribuit-o in doua din filmele sale, are o casnicie fericita.

Distribuie pe:

Autor: Georgiana Carp

fara descriereJojo, intr-un rol... sau intr-o poza care face cat 1.000 de cuvinteTitanul filmului romanesc, regizorul si actorul Sergiu Nicolaescu a fost socat la aflarea vestii despre divortul Catalinei Grama, alias Jojo. "Imi pare foarte, foarte rau. Pacat!", au fost primele cuvinte pe care le-a rostit maestrul pentru WOWbiz.ro.

fara descriereJojo, in rolul indecentei amante MonicaCei doi au colaborat excelent, in 2010, cand Jojo a interpretat un rol memorabil de amanta de politician in comedia "Poker" regizata de Nicolaescu. "Nu obisnuiesc sa vorbesc despre viata particulara a oamenilor, dar pot sa va zic ca Jojo este o actrita minunata, a jucat in doua filme de-ale mele. Habar nu am cum e ca sotie, dar ca actrita n-am ce sa-i reprosez", ne-a declarat omul de film.fara descriereJojo a interpretat rolul unei amante de politician in filmul "Poker"

Intrebat daca a aflat cumva de vreo... scena de gelozie pe care fostul sot al lui Jojo ar fi facut-o dupa ce actrita a aparut goala in "Poker", Nicolaescu ne-a marturisit: "Nu erau casatoriti pe vremea aceea din cate stiu eu.oricum in clipa in care te casatoresti cu o actrita trebuie sa te astepti si la astfel de scene. Insa eu nu am auzit ca sotul ei ar fi fost gelos".

fara descriereJojo alaturi de Sergiu Nicolaescu si de alti mari actori, la lansarea filmului "Ultimul corupt din Romania"Regizorul Sergiu Nicolaescu, multumit de prestatia Catalinei din filmull "Poker", i-a oferit un rol si in "Ultimul corupt din Romania", comedie ce a avut premiera in luna februarie a acestui an.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate