Sergiu Nicolaescu: "Sunt de-a dreptul socat. Cu Iura am fost coleg de liceu". Afla ce pasiune comuna i-a apropiat pe cei doi

Distribuie pe:

fara descriere

 

Regizorul Sergiu Nicolaescu a aflat in urma cu putin timp despre decesul actorului Iurie Darie.

"Cu Iurie Darie am fost coleg de liceu. El se refugiase din Basarabia si era mai mare decat mine cu o clasa sau doua. Cand am devenit regizor, în 1958, Iurie Darie era deja un mare actor in Romania. Mai mult decat atat, avea un talent deosebit la desen. In perioada studentiei desena carti pentru copii si castiga un ban. Si, pentru ca si eu desenam foarte bine, ne-am apropiat foarte mult. Ne-am cunoscut mai bine pe parcurs. În perioada anilor '60 - '70, Iurie Darie era unul dintre primii actori romani. Sunt de-a dreptul socat de aceasta veste, pentru ca era un om de exceptie", a declarat Sergiu Nicolaescu.

"Sunt foarte tulburata si ma gandesc de aseara ca am pierdut un actor minunat, un barbat superb, un talent multilateral si sunt profund neconsolata de tot ce s-a intamplat in ultima perioada in breasla noastra, de toate pierderile pe care le-am trait si suport din ce in ce mai greu asta", a spus si actrita Ileana Stana Ionescu.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate