Serial Adela joi, 7 octombrie 2021. Informații în avans din episodul nou. Se votează noua conducere a televiziunii. Cu cine va vota Mihai. Nuți recunoaște că Andreea este fata ei

Serial Adela joi, 7 octombrie 2021, prezintă noi întâmplări tensionate din jurul familiei Andronic. Ce se va întâmpla în noul episod?

Autor: Ioana Stan

In articol:

Serial Adela joi, 7 octombrie 2021 prezintă situația din familia Andronic, după ce Lucian este moștenitorul a 50% din acțiunile televiziunii.

Ce se întâmplă în serialul Adela joi, 7 octombrie 2021

Lucian și Mihai fac alianță

[Sursa foto: Captură YouTube]

Citeste si: Serial Adela, 7 octombrie 2021. Ce urmează să se întâmple cu familia Andronic. Apare un personaj nou în serial, în curând

Paul Andronic, Delia, Mihai și Lucian se adună în jurul mesei pentru a vota o nouă majoritate.

"Păi nu există! Noi avem 50, tu (nr. Lucian) 50%", îi spune Paul lui Lucian. În replică, prezentatorul tv îi spune că e posibil ca nu toată lumea să voteze cu Paul. Vă reamintim că în episodul de joi 30 septembrie 2021, Mihai face o coaliție cu Lucian, acționarul majoritar din trustul familiei Andronic. Îi oferă sprijinul lui, pentru că și Mihai deține 5% din acțiuni, pentru că își dorește să se răzbune pe cei din casa Andronic. Astfel, privitorii vor afla cu cine va vota Mihai și dacă îl va trăda pe Paul.

Citeste si: Care este relația dintre Adela și Andreea din Serialul Adela, în viața reală. Detalii incendiare din culise. Fanii vor fi surprinși

Pe lângă problemele legate de avere, Paul nu este liniștit nici pe plan sentimental. Deși Mona a reușit să rămână gravidă, vom vedea pe viitor un alt adevăr legat de acest copil, însă liniștea e tulburată de apariția marii lui iubiri.

Ana Maria a găsit scrisorile trimise de Paul în toți anii în care tatăl său a ținut-o departe de el și după ce le-a citit și-a dat seama că dragostea sa pentru el nu a dispărut. Aceste gânduri le-a așternut și ea pe hârtie, iar scrisoarea îi este descoperită de Nuți, care nu scapă nimic din ochi. Așa ajunge scrisoarea la Mona care izbucnește în lacrimi când citește.

Citeste si: Vestea tristă a dimineții. Din păcate, Alexandru Arșinel...- bzi.ro

Lidia află într-un final că Adi o înșală cu Andreea. Între cele două are loc un schimb de replici dureros, la care asistă și Paul, total dezgustat de "fiica" sa. Însă își varsă nervii pe Nuți.

"Nu se poate, am aflat tot și mi-e rușine, mă, de rușinea ta!", îi reproșează Lidia Andreei.

Citeste si: Ioana Ginghină împlinește 44 de ani. Actrița din serialul Adela este la fel de frumoasă ca în tinerețe

Martha este anunțată de Lucian că Florin, pe care l-a otrăvit cu ciuperci, nu este fiul lui Anghel. Astfel, "stâlpul" familiei Andronic realizează că de fapt Călin este adevăratul frate al lui Mihai.

Serial Adela joi, 7 octombrie 2021. Se votează noua conducere a televiziunii

Nuți îi spune Ana-Mariei că Andreea nu este fiica ei

[Sursa foto: Captură YouTube]

Nuți, enervată de Ana Maria, îi spune că Andreea nu este fata ei, însă nici de această dată adevărul nu va ieși la iveală, pentru că secretul este încă ținut sub preș cu amănunte mincinoase.

Citeste si: Cine este Mara Oprea, actrița care o interpretează pe Adela în serialul cu același nume

"Doctorul minune", difuzat în același timp cu serialul Adela

Doctorul minune, la kanal D, de luni până vineri de la ora 20:00

[Sursa foto: Captură YouTube]

În același interval orar, la Kanal D este difuzat "Doctorul minune", serialul fenomen care a ajuns la inimile telespectatorilor. Serialul "Doctorul minune" este difuzat de luni până vineri de la ora 20:00, de la Kanal D.

Citeste si: "Doctorul minune", miercuri, 6 octombrie 2021. Ali, în fața unor situații cumplit de grele. Nazli surprinde totul

Dacă în serialul Adela, care se difuzează doar joi, intriga este cuvântul de ordine, în serialul "Doctorul minune" este vorba despre salvarea de vieți. Povestea turcească prezintă cazul unui tânăr pe nume Ali, care s-a născut cu sondrom savant, o formă de autism, însă reușește să termine primul Medicina și ajunge medic rezident. Mintea sa sclipitoare îi uimește pe medicii de elită din spital, pentru că soluțiile aduse de el salvează multe vieți. Nu ratați "Doctorul minune", de luni până vineri, de la ora 20:00, la Kanal D.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

"Doctorul minune", miercuri, 6 octombrie 2021. Ali, în fața unor situații cumplit de grele. Nazli surprinde totul

Serial Adela, 7 octombrie 2021. Ce urmează să se întâmple cu familia Andronic. Apare un personaj nou în serial, în curând

Care este relația dintre Adela și Andreea din Serialul Adela, în viața reală. Detalii incendiare din culise. Fanii vor fi surprinși

Horoscop 23 Octombrie 2021: Vărsătorii au parte numai de succese, Gemenii ar trebui să fie atenți la starea lor de spirit

Bomba dimineții despre PFIZER! Anunțul făcut ÎN MIEZ DE NOAPTE

SMILEY se desparte de Gina Pistol! A aflat ce a făcut aceasta ca să devină prezentatoare la Antena 1! ESTE SCANDAL IMENS!

Iohannis a fost informat oficial! După atâția ani, a intervenit divorțul. Adio, cuplu perfect

VIDEO | Doliu la Steaua! A murit unul dintre cei mai mari antrenori, vedetă și pe Netflix

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies