Serialul „Strada Speranței”, motiv de ceartă între Andreea Mantea și David: „Mă mințea” | EXCLUSIV

Andreea Mintea și fiul ei, David, le-a vorbit jurnaliștilor WOWbiz despre dorința băiatului de a se face actor.

Autor: Ciprian Bolan

In articol:

David a luat rolul său din serialul „Strada Speranței”, de la Kanal D, foarte în serios și se gândește încă de pe acum, de la vârsta de 7 ani, la o viitoare carieră de actor. 

David: „Vreau ca „Strada Speranței” să aibă 10 sezoane!”

„Strada Speranței” nu a debutat de mult timp pe micile ecrane, însă băiatul Andreei Mantea, prezentatoarea show-ului „Casa Iubirii”, speră ca serialul să continue până când se va face mare, atunci când visează să fie actor în toată regula. Mai interesante sunt opțiunile la care se gândește David în caz că nu îi iese cu actoria, care se duc destul de departe de industria showbiz-ului.

Citeste si: „Există niște motive” Ema Uta și Alex Bodi s-au despărțit- kfetele.ro

Citeste si: Vestea tristă a zilei despre Saveta Bogdan. Să ne rugăm pentru ea..- bzi.ro

„(Andreea) Tu ce-ți dorești să faci în viața asta? (David) Vreau să fiu actor! Când o să fiu adult, atunci să fiu tot Relu, doar că adultul Relu! (Andreea) Crezi că o să aibă „Strada Speranței” atâtea sezoane? (David) Vreau să aibă 10 sezoane!

(Andreea) Și ce mai vrei să faci, pe lângă actor? Trebuie să ai un backup! Trebuie să ai ceva de rezervă! Ce faci? (David) Poliția! Și, iar, un backup de doctor veterinar”, au spus Andreea Mantea și David într-un interviu exclusiv pentru WOWbiz.ro și kanald.ro.

Citeste si: Dorința lui David de ziua sa a lăsat-o mască pe Andreea Mantea! Unde vrea să meargă în ziua în care va împlini 7 ani: „Nu, ai zis ca nu ești hotărât!”| EXCLUSIV

Andreea Mantea: „Îmi spunea că învață și nu învăța!”

Serialul „Strada Speranței”, motiv de ceartă între Andreea Mantea și David

David trebuie să îmbine munca la „Strada Speranței” cu școala și cu joaca, dar, ca oricărui copil, îi este ușor să se ia mai tare cu joaca decât cu celelalte. Telefonul îi răpește și el din timpul alocat, în mod normal, pentru învățarea replicilor din scenariu, însă Andreea Mantea se asigură mereu că David merge și la școală, și în platou, cu lecția învățată.

„(David) Tu mi-ai zis că, dacă se întâmplă al doilea sezon, primesc telefonul înapoi! (Andreea) Și cu ce greutate s-a întâmplat treaba asta? Al doilea sezon a fost mai greu decât primul! Mă mințea! Îmi spunea că învață și nu învăța! Eu am crezut că a ajuns la capacitatea de a învăța singur, deoarece câteva scene le-a învățat singur. E groaznic de atent și la replicile altora și îi corectează, le spune <<Trebuia să zici așa!>> Nu așa ai făcut încontinuu cu Mioara?”, le-au mai spus Andreea Mantea și David jurnaliștilor WOWbiz și kanald.ro.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Andreea Mantea destăinuie secretele din Camera Roșie. Ce se întâmplă în spatele camerelor din Casa Iubirii: ”Pur și simplu cred că așa este scris” | EXCLUSIV

„Nu te juca cu inima mea” Andreea Mantea, mesaj neașteptat în mediul online. Ce s-a întâmplat la ceas de seară?

„E urât” Andreea Mantea, problemele pe care le întâmpină înainte de intrarea în emisiune! Prezentatoarea TV nu s-a putut abține

3 zodii vor da lovitura din punct de vedere financiar de săptămâna următoare

Veste cumplită despre TEO TRANDAFIR! Ce s-a întâmplat cu celebra prezentatoare TV. ESTE ȘOC TOTAL

„Ai scăpat ușor, dacă nu ți-au cerut banii înapoi” Iulia Vântur, criticată pentru un concert

Mărmureanu: „Urmează un cutremur uriaș!”. Când va fi lovită România de un seism înfiorător

Doliu uriaș în sport – Un campion mondial a fost împușcat în cap de poliție

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies