Servicii de înfrumusețare la dispoziția ta!

Saloanele care oferă servicii complete de cosmetică, masaj, epilare sau înfrumusețare sunt cele mai utile în cazul în care ai nevoie de toate serviciile.

Autor: Clara Ionescu

Dacă ești în căutarea unui singur serviciu, poți apela la o singură persoană specializată, cu ajutorul platformei Stailer.ro. Aici vei descoperi un singur loc unde poți căuta servicii de înfrumusețare la dispoziția ta, cu doar câteva click-uri. 

Ce este Stailer?

Stailer îți oferă posibilitatea de a alege servicii precum masajul, cosmetica, tunsul, vopsit, coafură, manichiură sau pedichiură, epilare, tratamente pentru păr sau pensat.

Spre exemplu, dacă ești în căutarea unui salon de epilare profesionala pentru femei pe care o gasesti in Oradea, pe stailer.ro poți vizita multiple saloane de acest tip. Totul se face gratuit prin intermediul platformei. 

Odată cu digitalizarea și automatizarea numeroaselor servicii, același lucru și-l dorește și echipa Stailer. Sunt puse la dispoziția clienților toate informațiile necesare pe site. Poți face o programare, poți anula o programare, poți descoperi stiliști noi doar din zona ta și poți face chiar și celui mai bun prieten o programare. La fiecare salon sau specialist vei descoperi durata serviciului, cât și prețul acestuia.

Nu trebuie să te deplasezi în niciun oraș pentru a vizita fiecare salon în parte și nici să cauți păreri despre el. Platforma stailer.ro are toate aceste informații stocate într-un singur loc. Tot ce trebuie să faci este să specifici tipul serviciului dorit sau salonul, apoi îți vor fi afișate toate rezultatele conform informațiilor oferite de tine.

Citeste si: Cum arată Mihaela Rădulescu în costum de baie. Vedeta a împlinit 53 de ani- kfetele.ro

Citeste si: Vestea tristă a zilei despre Saveta Bogdan. Să ne rugăm pentru ea..- bzi.ro

Ai servicii de înfrumusețare la dispoziția ta!

Epilarea și cosmetica sunt două dintre cele mai dificile servicii.

Tipul de ten și de piele trebuie cunoscute de specialiști. În acest caz vei evita reacțiile adverse precum înroșirea pielii sau apariția acneei. Poți alege servicii de epilare profesionala pentru femei, pe care le găsești în Oradea sau în oricare colț al țării!

Platforma dispune de o secțiune de întrebări frecvente pe care fiecare client nou le are. De pildă, ai informații despre cum să faci o programre, cât costă o programare prin intermediul platformei sau dacă un stilist anulează programarea cum vei afla.

Toate acestea sunt detaliate pe scurt, așadar îți va fi foarte ușor să navighezi pe stailer.ro.

La oricare serviciu ai apela, alege mereu calitatea! Pe acest site vei descoperi doar profesioniști care au recenzii pozitive și un loc plăcut unde își desfășoară activitatea. Nu mai este necesar să treci prin fiecare salon, să stai de vorbă cu oameni pentru a afla despre cum lucrează un stilist, ci doar să accesezi stailer.ro. Aici va fi mult mai simplu să faci o programare și să vezi interiorul unui salon. Fiecare salon sau specialist individual conține informații despre preț, durată, cât și fotografii cu locația.

Pe site îți poți lista chiar și afacerea! Dacă ești make-up artist, cosmetician, frizer, bărbier sau ai un salon unde se prestează toate aceste servicii, te poți înscrie pe platformă. Salonul tău va fi mai vizibil online și îți poți monitoriza mai ușor programările. Fie ești stilist, fie client, ai mereu servicii de înfrumusețare la dispoziția ta!

Contact: [email protected]

 

Distribuie pe:
Abonează-te pe

Citește și:

Horoscop 12 august 2022. Zodia vedetă a zilei: Cine sunt nativii care fac pace cu ei înșiși. Se vor accepta exact așa cum sunt și învață ce este dragoste

Totul despre ambrozie. Unde crește și cât de periculoasă este alergia la ambrozie

Top cinci activități de făcut în Sibiu. Orașul a fost Capitală Culturală Europeană în 2007

Compatibilitate sau singurătate? Despre viața sentimentală a zodiilor

Lovitura SUPREMĂ pentru Liviu Dragnea. Are total INTERZIS

Decizia radicală luată de Alina Sorescu, în plin proces de divorț: „Am decis să plecăm”

A fost descoperit un vaccin „foarte promițător” împotriva cancerului

Doliu uriaș în sport – Un campion mondial a fost împușcat în cap de poliție

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies