Serviciul de repatriere decedati oferit de Funerare Nicolas vine in ajutorul celor aflati la nevoie!

Dacă ar exista cuvinte care să descrie durerea pe care o pricinuiește pierderea iremediabilă a unui om iubit din viețile noastre, toate acestea ar vorbi despre un strigăt fără sfârșit, plin de dor.

Autor: Loredana Dobre

Moartea, această aparent banală întâmplare în economia Universului, lovește fiecare familie, venind uneori cu un tragism greu de îndurat. Pentru familiile cu rude plecate în străinătate, moartea uneia dintre ele, este cu atât mai dureroasă, cu cât uneori costurile repatrierii sunt imposibil de suportat, iar în absența unei informări adecvate oamenii nu cunosc nici anumite drepturi pe care le au.

Serviciul de repatriere decedati, pus la dispoziție de către Funerare Nicolas, vine în întâmpinarea familiilor care, din nefericire, trec printr-o asemenea tragedie.

Cu răbdare, dedicare, profesionalism și cunoașterea temeinică a regulilor Uniunii Europene privind repatrierea, suntem de 15 ani alături de oameni, încercând să facem lucrurile mai ușoare. Cu sediul în București și puncte de lucru în Germania și Italia, am reușit în timp să ocupăm un loc privilegiat atunci când oamenii au avut nevoie de un astfel de ajutor. Oricât de dureroase ar fi, aceste momente trebuie gestionate, din toate punctele de vedere, astfel încât să facem tot ce se cuvine pentru memoria celui plecat dintre noi.

Colaborarea cu asociațiile funerare din Europa și Consulatele românești, personalul autorizat și experiența căpătată de-a lungul anilor, ne permite astăzi să lucrăm eficient și rapid, reușind să fim alături și de familia celui decedat. Vă punem la dispoziție autovehicule special autorizate pentru transportul persoanelor decedate, șoferi experimentați cu atestat, logistică și consilieri funerari care sunt, în mod benevol, alături de dumneavoastră. De la acești consilieri, până la autopsieri, Funerare Nicolas se ocupă de toate documentele necesare, ia legătura cu autoritățile locale din zona-n care cel drag a murit, ocupându-se de aspectele legale.

Cunoscând cerințele Uniunii Europene cu privire atât la repatriere, cât și condițiile necesare transportului, vă vom fi alături, până la cel mai mic detaliu.

Citeste si: Previziuni sumbre ale Babei Vanga. Ce se va întâmpla în curând- bzi.ro

Moartea cuiva drag într-o țară străină este și mai dureroasă pentru că adesea vine pe nepregătite, atunci când nu există o condiție medicală gravă, de exemplu, la care se adaugă neputința de a-l vedea pe celălalt, de a-l însoți pe ultimul drum și a

vă ocupa așa cum doriți, în acord cu dorințele acestuia, de ultimele clipe aici.
Ne dorim ca prin intermediul prețurilor avantajoase, dedicării și priceperii noastre să contribuim puțin la viața societății, participând activ în aceste momente cutremurătoare din toate punctele de vedere. Consilierii noștri știu câte o limbă străină, astfel încât comunicare cu autoritățile locale nu întâmpină probleme inutile la nivelul înțelegerii, iar documentele predate la timp vor ușura întreaga procedură.

Transportul este atent urmărit și raportat consilierului funerar, informații care vor ajunge și la dumneavoastră, alături de oricare altele de care aveți nevoie la un moment dat. Munca noastră nu ține cont de un anumit program. Vă oferim consiliere 24/24, pentru că sunt lucruri în viețile noastre care nu pot funcționa după un program prestabilit. Credem că, dincolo de serviciile necesare repatrierii, în aceste momente veți avea nevoie și de un ajutor, preferabil din exterior, care, cu o anumită dexteritate dată de experiență, să vă ferească de efectele dezastruoase ale aflării veștii.
De-a lungul atâtor ani, confruntându-ne cu tot soiul de tragedii, am observat că distanța celui pierdut față de casă este un factor decisiv pentru augmentarea durerii familiei. Când între rude intervine distanța fizică, vestea morții este greu de dus, pentru că, în mod automat, apar regretele amânării unei revederi. În aceste cazuri, sfatul nostru arzător este să lăsați emoțiile copleșitoare și pe alți umeri, astfel încât să nu vă afectați sănătatea și, implicit, viața.

Pentru a gestiona o astfel de situație specialiștii noştri sunt pregătiți să vă fie alături. Aspectul cel mai important în profesia noastră este că nu uităm, nicio clipă, faptul că, în fond, suntem oameni, cu toții supuși acelorași probleme și că pierderea cuiva drag este un lucru pe care îl trăim cu toții.
Din această profundă înțelegere a fragilității umane, s-a născut și dorința noastră de a le fi alături familiilor care pierd o persoană dragă în străinătate. Spre deosebire de înmormântările din țara noastră, repatrierea cere o seamă de cunoștințe, abilități care să pună-n funcțiune această procedură. Beneficele relații dezvoltate în timp ne permit astăzi să cunoaștem în detaliu politicile statelor, modalitățile de rezolvare a eliberării documentelor în timp util, astfel încât, până la final, să nu întâmpinăm vreo problemă.

Cunoscând cât de important este să întovărășiți persoana dragă pe ultimul drum, suntem receptivi în fața oricărei personalizări pe care o doriți, ne ocupăm întru-totul de aspectele cerute, astfel încât timpul să vă rămână dumneavoastră, alături de celălalt. Serviciile oferite se pot plia pentru orice buget, deoarece suntem de părere că ajutorul dat la o anumită înmormântare nu trebuie să capete o etichetă a elitismului.
Nu, serviciile de acest fel sunt firești și trebuie să fie la îndemâna tuturor. Aceste întâmplări nefericite fac parte din drumul fiecăruia și, în aceste momente, este important să nu vă simțiți abandonat, nici să vă irosiți energia pentru organizarea atâtor aspecte. Ne dorim ca timpul avut să fie rezervat celui pe care nu-l veți mai vedea niciodată. Clipele acestea care trec atât de repede sunt pentru a-i sta alături. De toate celelalte aspecte ne putem ocupa noi, sfătuindu-ne constant cu dumneavoastră, astfel încât înmormântarea să respecte dorința dumneavoastră și a celui plecat dintre noi. Cu încredere în ziua de mâine și cu acceptarea faptului că moartea face parte din viețile tuturor, vă vom sta alături cu înțelegere!

Distribuie pe:
Abonează-te pe

Citește și:

N-o să-ți vină să crezi ce și-a introdus în organul genital un bărbat de 70 de ani! Cazul lui i-a șocat pe medici

Smiley și-a ales favoritul de la Românii au Talent, sezonul 11. David Micu l-a impresionat pe artist prin dansul său. Smiley: ”Sper că o să câștigi!”

Când începe Postul Paștelui în 2021. Ce este interzis să faci în Postul Mare și când se vor da dezlegări la pește

Horoscop saptamanal 1-7 Martie 2021: Balanțele vor avea o saptamana perfecta

România devine o forţă militară mondială. Totul s-a aflat abia acum

Ceaiul care poate declanșa cancer la colon. Mulți români continuă să-l bea fără să știe la ce se expun. Medicul Laura Ene avertizează

Istoria secretă. Rockerul satanist îndrăgostit de Ceaușescu, ucis de un incendiator

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies