Sevda, dezamăgită de Ali! Ce se întâmplă diseară în noul episod ”Dragoste și secrete”

Un alt serial fenomen a început pe Kanal D, fiind difuzat de miercuri până vineri, începând cu ora 20:00!

Distribuie pe:

Autor: C.C.


In articol:

Sevda, dezamăgită de Ali! Ce se întâmplă diseară în noul episod ”Dragoste și secrete”

”Dragoste și secrete” a ajuns deja la inimile telespectatorilor, care-l așteaptă de miercuri până vineri, începând cu ora 20:00. Ali și Sevda, protagoniștii producției turcești, trăiesc o poveste frumoasă de dragoste, însă întâmpină și multe obstacole, care apar în calea fericirii lor. Diseară puteți urmări cum continuă relația dintre cei doi, însă până atunci mai jos puteți găsi rezumatul episodului din seara aceasta.

Citeste si: Alertă în România! S-a depășit un nou prag critic de cazuri de coronavirus

Citeste si: Românii din Italia, în pericol! Se schimbă legea din cauza COVID-19

Citeste si: Cu ce bărbat a fost surprinsă Bianca de la Puterea dragostei, după ce s-a despărțit de Livian - evz.ro

Citeste si: Daiana de la Puterea Dragostei și-a făcut relație! Bruneta, dedicații în miez de noapte, cu iubitul secret

Sevda, dezamăgită de Ali! Ce se întâmplă diseară în noul episod ”Dragoste și secrete”

 

”Dragoste și secrete”, rezumatul episodului 4

Episodul din această seară îi aduce pe Sevda și Ali într-un punct critic. Ali este arestat, iar Sinan dus la spital pentru îngrijiri medicale. Uygar este acasă la Koksal si Hayrie atunci cand ei primesc vestea de la Sevda. Koksal crede că Ali l-a împușcat pe Sinan ca să se razbune pe el. Pilot se plimbă prin apropierea farmaciei ca să o vadă pe Duygu. Ali este eliberat cu ajutorul lui Kurtbey. Totodată, acesta crede că Uygar i-a intins capcană, dar Kurtbey il asigură că nici el, nici unchiul lui nu ar îndrăzni să facă asta. Ali merge la spital pentru a-l proteja pe Sinan. De altfel, fratele Sevdei supraviețuieste, iar Uygar vrea să scape de el pentru că nu este sigur dacă știe sau nu, cine l-a răpit.

Sevda, dezamăgită de Ali! Ce se întâmplă diseară în noul episod ”Dragoste și secrete”

Ali îl prinde pe Uygar in salonul lui Sinan si-l intreaba daca el este in spatele acestei capcane, dar chiar atunci apare Sevda, care crede că Ali l-a împușcat pe Sinan. Sinan se trezește și îi spune Sevdei că Ali l-a luat la rost pentru că a lucrat din nou pentru Pilot. Uygar îi spune lui Pilot că Ali l-a împușcat pe Sinan. Pilot se întâlnește cu Ali, iar acesta nu reușește să-l convingă că nu l-a împușcat pe Sinan și se bate cu el. Pilot pierde lupta, iar Ali îi spune sa se dea batut. Pilot îi spune că nu câștigă cel puternic, ci acela care nu renunță. Ali îl întreabă unde a mai auzit acest lucru, dar el nu-i spune că o știe de la fratele lui, ci zice că aceea este legea străzii. În cele din urmă, Ali îl convinge că i-a fost intinsă o capcană prin el și Sinan. De altfel, Ali il gaseste pe Kepce, cel care i-a impuscat pe el si pe Sinan. Sevda își cere scuze de la Ali pentru că l-a suspectat pe el și îi spune că în sinea ei a știut că este nevinovat.

Mai multe puteți urmări în această seară, de la ora 20:00, pe Kanal D.

 

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

Alertă în România! S-a depășit un nou prag critic de cazuri de coronavirus

Românii din Italia, în pericol! Se schimbă legea din cauza COVID-19

Ceaiul care ajută cel mai mult la slăbit și detoxifiere. Elimină toate toxinele de corp. Câte căni trebuie să bei zilnic și cum se prepară corect

Daiana de la Puterea Dragostei nu-și mai ține ascunsă relația. Ce a publicat în miez de noapte!

Nelson Mondialu e bolnav. A apărut pe video tulburat: „M-o nenorocit”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies