Sex: 4 jocuri erotice care va apropie si mai mult

Cea mai frumoasa parte a sexului dintre doi indragostiti este aceea ca ii poate apropia mai mult, atat fizic, cat si spiritual. Din cand in cand, cateva jocuri erotice inspirate poate sa stimuleze intimitatea intre voi si sa transforme fiecare partida de amor intr-o amintire cu adevarat speciala.

Distribuie pe:

Autor:

fara descrierefara descriereNu trebuie sa cumperi costume de asistenta medicala sau de pompier pentru a pune in practica jocuri erotice cu adevarat utile in a inlesni apropierea dintre voi. Exista si alte variante de care sa va folositi, atunci cand sexul devine banal, robotic si dezamagitor.

Ideile de mai jos te vor inspira cu siguranta!

1. Jocul privirilor conectate

Cand stai deasupra iubitului tau, initiaza un joc erotic simplu, dar cu mare efect asupra apropierii voastre. Ridica-l in sezut, astfel incat sa stai in poala lui, cu fata la el, apoi misca-te inainte si inapoi, privindu-l in ochi.

Mentine contactul vizual cel putin 3-5 minute, mangaie-i chipul si incurajeaza-l te mangaie si sa iti spuna ce simte. Nu doar ca romantismul este stimulat imediat, ci si comunicarea dintre voi devine mai activa si mai propice unui sex de calitate.

Citeste continuarea!


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate