Sex: 6 zone erogene in care sa-l atingi daca vrei sa innebuneasca de placere

Exista multe zone erogene unde iti place sa fii sarutata si mangaiata de catre iubitul tau. La fel de bine, si el are anumite parti ale corpului care ii sporesc starea de excitatie de fiecare data cand il atingi. Fa-l sa exclame de placere inca de la preludiu cu ajutorul atingerilor senzuale.

Distribuie pe:

fara descriere

Iata 6 zone erogene in care adora sa il atingi.

1. Gatul

Nu numai femeilor le place sa fie sarutate pe gat. Este o zona sensibila la atingerile sexuale, care creeaza o stare de excitatie foarte mare. De aceea tuturor barbatilor le place sa fie atinsi in aceasta zona fierbinte. Saruta-l incet, in timp ce-i mangai pieptul, folosindu-te, in acelasi timp, si de tehnica respiratiei controlate pentru a-i gadila si mai mult terminatiile nervoase de pe gat. Nu te rezuma numai la saruturile din timpul preludiului, fa-o si in timp ce faceti dragoste.

2. Fruntea

Fruntea este, poate, cea mai ignorata zona erogena a barbatilor. Cu ajutorul masajului facial, iubitul tau nu isi va recapata doar buna dispozitie dupa o zi stresanta la birou, ci va ajunge mai usor si pe culmile placerii!

Citeste continuarea!


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate