Sexy-Braileanca, suspectata de spalare de bani in Marea Britanie! Romanca a fost implicata intr-un scandal urias pe un aeroport din Londra! Avem in exclusivitate raspunsul politiei engleze!

Sexy-Braileanca a avut parte de un scandal urias pe aeroportul Luton din Londra, in urma cu cateva zile. Ea a reclamat ca o politista a oprit-o, a controlat-o si i-a confiscat 3.000 de lire sterline, acuzand-o ca i-a facut din prostitutie.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

fara descriereSexy Braileanca a ramas in fundul gol la propriuScandalul a fost extrem de mediatizat, Florina Mihaila (pe numele real) invocand faptul ca asupra ei a fost facut un abuz. Romanca sustine ca banii i-au fost confiscati fara motiv, ca acestia fusesera schimbati in tara, la un exchange din Braila si ca erau destinati unei operatii estetice. In schimb, i s-a spus ca este prostituata, "la fel ca toate romancele", si ca a obtinut acesti bani practicand cea mai veche meserie din lume.

Reporterii WOWbiz.ro au luat legatura cu reprezentantii aeroportului din Luton si cu cei ai politiei din Bedfordshire, care deserveste aeroportul londonez, pentru a lamuri cauzele evenimentului care a avut loc pe 17 decembrie.fara descriereReprezentantii aeroportului au prins momentul pe camere de supraveghere

In urma demersurilor noastre, reprezentantii aeroportului au analizat filmarile de pe camerele de supraveghere si au surprins momentul in care Florina trece de punctul de control si este oprita de un ofiter de politie.

Purtatorul de cuvant al politiei din Bedfordshire a explicat ca din punctul lor de vedere, ofiterul a actionat legal, ca urmare a unei norme legale care permite agentilor sa retina anumite sume de bani cetatenilor, daca exista prezumtia ca acestia provin sau sunt destinati unui scop ilicit.fara descriereAcesta este raspunsul oficial din partea Politiei din Bedfordshire

„Politia din Bedfordshire desfasoara o operatiune care are ca scop controlarea unor persoane care parasesc tara avand asupra lor cantitati mari de bani. Aceasta operatiune face parte dintr-un program de combatere a spalarii de bani, prin care se verifica daca banii sunt detinuti legal. Persoanele identificate sunt rugate sa explice si sa aduca dovezi palpabile in legatura cu provenienta banilor si destinatia lor. Am desfasurat aceasta operatiune pe aeroportul Luton pe data de 17 decembrie si am oprit o persoana (Florina Mihaila, n.r.) care detinea asupra ei o cantitate mare de bani. Acestei persoane i s-a acordat consiliere juridica si chiar si un translator, pentru ca ofiterul care investiga acest caz a simtit nevoia unui traducator. Acesta a fost oferit cu termen gratuit. Persoana in cauza nu a putut sa dovedeasca sau sa explice in mod satisfacator sursa banilor, care au fost retinuti conform Articolului 294 din Codul de Procedura Penala din 2002. De asemenea, persoanei in cauza i-a fost explicat cu atentie modul in care isi poate solicita inapoi banii, din momentul in care va putea dovedi modul in care au fost acestia obtinuti. Pe 18 decembrie, a avut loc o audiere cu privire la acest incident, iar magistratii au aprobat retinerea pentru sase luni a sumei de bani, pentru a permite realizarea unei anchete. Daca persoana in cauza nu a fost multumita de modul in care a fost tratata de catre ofiterii nostri, se poate adresa Departamentului de Standarde Profesionale din cadrul Politiei din Bedfordshire", se arata in raspunsul trimis pe adresa redactiei de reprezentantii politiei.

 

 

 

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate